Durere intercostala in sarcina!

10-04-2013
ghicaioana2002
Nu este medic/terapeut
ghicaioana2002
Buna seara! Sunt însărcinată in 26 saptamani.de aproximativ o saptamana jumătate acuz dureri mari in partea drepta in talie, din spate catre fata.inainte sa înceapă durerile am ridicat in spate un sac greu si a doua zi am facut curat in casa.seara dupa curatenie au început durerile.ma doare cand stau pe părţi in pat, cand stranut si cand tusesc.mentionez ca am si o tuse seaca.la urgenţă mi s- a dat doar paracetamol si vad ca durerile nu ma lăsa.ce poate fi?
1 comentarii
0
24-04-2013, ora 17:08
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Din descrierea simptomelor pe care le prezentati nu intelegem foarte bine de cat timp tusiti si daca are legatura cu momentul efortului facut in urma cu o saptamana. Cel mai indicat ar fi sa va prezentati la medicul dumneavoastra de familie pentru a evalua situatia cu exactitate.

O zi excelenta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Junghi intercostal - cauze, diagnostic, tratament
  •