Durere insuportabila poplitee

12-09-2014
Anamaria A
Nu este medic/terapeut
Anamaria A
Cu putin timp in urma am inceput sa am dureri insuportabile in zona poplitee a piciorului drept.
Initial s-a instalat o durere usoara, crezand ca mi se blocheaza gamba dar apoi a aparut o mica umflatura, nu foarte mare in zona poplitee. A disparut cum a si aparut. Am fost bine pentru cateva zile, pana saptamana trecuta(miercuri) cand a inceput calvarul.Ma doare ingrozitor, nu pot sa stau cu toata greutatea pe el, de indoit piciorul sau intins nici nu mai pot vorbi.Ca sa ma deplasez sau sa imi gasesc o pozitie necesita sa indur multa durere. Nu este nici vanat, nici umflat iar aceea galma nu a reaparut. Este o durere persistenta, cateodata simt ca ma doare gamba cat si tibia.
Nu m-am lovit, nu mi-am fortat piciorul.
Am luat Mydocalm, m-am dat cu antiinflamatoare si am stat cu fasa elastica insa nu am putut sa o suport decat cateva ore, stau cu piciorul ridicat si nu il fortez.Cand ma masam si atingeam anumite zone ( nu pot sa imi dau seama care sunt ca sa le mentionez) am simtit de parca cineva mi-a rupt piciorul in doua, durerea resimtindu-se pana in varful degetelor.
Cine a mai avut asemenea simptome sau cunoaste asemenea cazuri va rog frumos sa imi spuneti ce ar putea fi si daca este neaparat necesar sa ma duc la spital.Va multumesc frumos!
1 comentarii
0
16-09-2014, ora 10:27
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Neurologie, SUCEAVA
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Buna-ziua! trebuie sa mergeti la un consult reumatologie/ortopedie si eventual sa faceti o ecografie de parti moi in acea zona. Intre timp luati tratament cu un antiinflamator pe gura, pt cateva zile. Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.