Durere insuportabila

14-10-2012
roxanafetita
Nu este medic/terapeut
roxanafetita
Buna ziua! am 20 de ani. Cu 2 saptamani in urma am suferit o interventie chirurgicala la Spitalul Clinic 'dr. C.I. Parhon 'Iasi implantandumise o nefrostomie in rinichiul drept, deoarece avem dureri si infectie urinara. Ma doare foarte tare rinichiul acum, simt o derere de tip injunghiere insuportabile. Am luat No-spa si nu a cedat durerea...Sunt programata pe data de 2 noiembrie 2012 la a doua interventie chirurgicala, deoarece am fost diagnosticata cu sindrom de jonctiune pieloureterala dreapta. Astept un raspuns de la dvs., va rog din suflet! Va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
14-10-2012, ora 21:14
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
NU
mai astepta vreun raspuns.
Pana-ti raspunde un medic pe forum,
cheam salvarea 112 si mergi la urgente.
sanatate.
p.s.
esti prea tanara sa "te joci"cu sanatatea
doar NO-Spa NU ajunge...
acolo vei primi SI perfuzii si vei veni ok-acasa.
seara buna,
0
15-10-2012, ora 14:49
sela
Nu este medic/terapeut
sela
Totul a inceput acum o saptamana cu mancarimi intre degetele de la picioare si pe acestea pana sus pe tibie, bubite mici si dese foarte suparatoare incat ma scarpinam pana se faceau rosii si le rupeam efectiv cu unghia, apoi am avut 3 zile de repaus in care nu m-au deranjat insa acum au reaparut si intre degetele de la maini, la fel.
Mentionez am 37 de ani, sunt in luna a saptea de sarcina(prima sarcina) si mananc sanatos cereale integrale, fructe legume, beau zilnic peste 1 l de apa, dintre lactate doar cas, branza proaspata de vaca, burduf si smantana, inlocuiesc laptele cu cel de migdale, peste (nu in conserva), foarte rar altfel de carne si mancare gatita( nu semipreparat).
Cu cativa ani in urma am avut o alergie necunoscuta, pt ca dupa test s-a constatat ca nu eram alergica la nimica: oua carne, ciocolata, alune, pisici, etc. Atunci acele mancarimi erau in partea stanga a tamplei, deasupra buricului, aceleasi simptome de mancarime si le scarpinam pana la sange. Mi-au trecut de la sine desi am facut 2 tratamente, schimband unguentul, insa fara succes, pur si simplu dupa un interval de timp dupa ce am terminat cu tratamentul, nu mai stiam ce sa fac si mi-a trecut. Am pus totul pe baza de stres. Daca aveti un raspuns si pentru mine, va multumesc anticipat! Va doresc o zi buna !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul