Durere insuportabila in partea stanga exact sub coasta

17-09-2012
roxanafetita
Nu este medic/terapeut
roxanafetita
ieri seara cand am ajuns din oras mi s-a facut deodata foarte rau, ma durea foarte tare in partea stanga exact sub coasta. M a durut timp de 3 ore, vroiam sa merg la spital, nu mai puteam sa ma tin pe picioare de durere(durere mamifestata sub forma de junghi). Din ce cauza ma iau aceste dureri, nu am facut nici un fel de efort si nici nu am mancat nimic care sa imi provoace rau. :(
3 comentarii
0
17-09-2012, ora 21:31
lagunaalbastra
Nu este medic/terapeut
lagunaalbastra
e probabil splina de vina.Durerile apar de la baut rece, inghetata sau mancat de cruditati care in genere sunt mai greu digerabile si dau la multi dureri de acest fel.
0
18-09-2012, ora 12:50
Dr. Muresan Ramona
Alergologie si imunologie clinica, Timisoara
Dr. Muresan Ramona
Buna ziua,

cel mai probabil a fost o nevralgie intercostala, ati racit sau v-a fost frig intr-o zi. Trece cu antiinflamatorii local.

Toate cele bune!
0
18-09-2012, ora 22:31
lagunaalbastra
Nu este medic/terapeut
lagunaalbastra
Nevralgia intercostala e in coaste, sub coasta stanga e splina si durerea de la nevralgie are cu totul alt caracter si radiaza in alta parte. Inflamtoriile doar impiedica corpul sa se mai manifeste si sa mai lucreze, daca e vorba de o inflamatie cumva. Daca e vorba de altceva insa cu atat mai rau fac aceste "antiinflamatoare".
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: