| |
|
|
|
| |
Durere in partea dreapta, sus!
|
|
Autor: andrushka |
Data: 16-03-2010 |
|
Buna ziua! Am si eu o mica nelamurire. Stiu ca nu se poate da un diagnostic online, ar fi imposibil, dar ar fi buna o parere avizata macar pentru a ma orienta.
Mama mea are 51 de ani si avea dureri in partea dreapta (in fata) sub coasta, cum ar veni in capul pieptului. Initial a crezut ca este din cauza fierii, iar doctorul i-a recomadat sa ia un tratament pentru fiere (antibiotic amoxicilina si omeran) si a facut o echografie din care a rezultat ca fierea este in stare buna, ficatul, pancreasul la fel, decat ca la rinichiul stang, exista o piatra de 4 mm. Acum, la o saptamana dupa incetarea tratamentului, durerile au reaparut. Rinichii pot da dureri acolo, unde v-am spus mai sus? Daca nu, ce analize i-ati indica sa faca pentru a sti un diagnostic cat mai corect.
Va multumesc anticipat pentru raspuns! Sa aveti o zi placuta in continuare! |
|
|
Comentarii / raspunsuri: 2 |
|
|
Autor: opetala |
Data: 16-03-2010, ora 23:59 |
Raporteaza continut inadecvat
Continutul a fost raportat!
Raporteaza continut inadecvat |
|
buna doresc sa te anunt k si eu am pietre la rinichi de 3mm si imi dau dureri sub coasta si amu piatra sa mutat ajung in treptul ovarelor. am ajuns la urgente de n ori si crede-ma ca doctori au zis ca iti pot da dureript ele radiaza.
|
|
|
Autor: andrushka |
Data: 18-03-2010, ora 20:46 |
Raporteaza continut inadecvat
Continutul a fost raportat!
Raporteaza continut inadecvat |
|
Aha, inteleg...
Multumesc pentru raspuns!
|
|
Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati (formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici
|
|
Publicitate:
|
|
| |
Logare membri:
|
Statistici forum:
Utilizatori inscrisi:
80238
Ultimul utilizator:
vandia
Total mesaje:
171026
Ultimul mesaj:
31-07-2010
5 useri inregistrati; 611 vizitatori neinregistrati; |
|
| |
Fii prima care suna si castiga un voucher de 150 RON pentru silueta ta! SUNA ACUM!!!
CENTRU DE SLABIRE SI INTRETINERE CORPORALA BUCURESTI
0726.652.099
Atele articulate pentru corectia deformarii degetului mare de la picior, ce mentin flexibilitatea piciorului si permit mersul
300 RON
| Cauta pe ROmedic: |
 |
 |
 |
 |
| |

Cauta in articole
Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie. |
|
|
Cauta pe Forumul ROmedic