Durere gingii, paradontoza

30-07-2014
georgianaf
Nu este medic/terapeut
georgianaf
Am paradentoza, de o saptamana ma doare gingia de jos, care este retrasa destul de mult. Am un strat gros de tartru, am si o mica inflamatie la gingie. De frica stau numai cu medicamente si Lidocaina numai sa aman mersul la medic de FRICA. Aud fel si fel de pareri ca nu doare, ca doare etc. De fiecare data am ajuns la medic cu dureri foarte mari care nu mai treceau cu nimic, acum cine a mai avut paradentoza si ce a facut cu frica, doare nu doare detartrajul etc. Desi stiu k tot acolo ajung eu tot aman. Daca stiu ca trebuie sa ajung la stomatolog ma apuca niste palpitatii de nu ma pot stapanii. Am si poze mi-am facut singura dar vad ca nu am optiunea sa le postez.Nu imi e frica de nimic decat sa nu simt durere, la nerv sau detartraj, asta daca se mai poate face ceva, ceea ce nu cred mi se vad radacinile, daca ati avut experiente spuneti-mi si mie plssssss.
1 comentarii
0
30-07-2014, ora 11:19
Dr. Durbac Marius
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Durbac Marius
Buna ziua,
din pacate asa cum intuiti si dumneavoastra puteti trata afectiunea dumneavoastra doar in cabinetul stomatologic. Detartrajul in general nu este o manopera durerosa. In cazul dumneavoastra daca este facut cu blandete, chiar si pe zona in care se vad radacinile, disconfortul ar trebui sa fie minim. Important este sa puteti trece peste acea frica de moment si sa capatati putina increde, in dumneavoastra cat si in medicul care va trateaza.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pierderea fermității gingivale crește probabilitatea de inflamație gingivală
  •