Durere foarte mare in timpul actului sexual!

02-01-2011
black_she
Nu este medic/terapeut
black_she
Buna ziua!am si eu o nelamurire si sincer daca ma puteti ajuta as fi foarte fericita!sa intamplat a doua oara in ultimul an(si doar atat de 2 ori) ca in timpul acului sexual sa am o durere ff intensa care a durat vreo 5-7 min undeva in parte stanga de jos a abdomenului..nu pot descrie durerea!!!!a trebuit sa ma ghemuiesc pe burta ca sa imi fie un pic mai bine si a trecut dupa cum am zis in cateva minute de chin...cat a durat aceasta senzatie am transpirat ffff tare, imi era greata si aveam frison!nu stiu ce e !!nu cunosc durerea dar a fost ingrozitor!!!!oare sa fie vorba despre ceva chist ovarian????sau sa imi fi atins partenerul in partea stanga ceva?????ceva ce nu trebuia...va rog daca ma puteti ajuta o sa va multumesc enorm pt ca imi e cam frica de medici..astept o indrumare cat de mica...pt ca nu mam mai confruntat cu asa ceva(specific ca iau anticonceptionale de vreo7 ani cu pauze si nu am facut nici un avort, avand o relatie stabila) MULTUMESC
4 comentarii
0
08-01-2011, ora 00:34
black_she
Nu este medic/terapeut
black_she
chia nu raspunde nimeni pe acest site???????urat
0
08-01-2011, ora 14:33
Nectaria
Nu este medic/terapeut
Nectaria
Chiar daca nu sunt doctor iti pot raspunde totusi ptr.ca m-am confruntat cu aceeasi probl. In consecinta mi-a descoperit (dupa multe investigatii), chist ovarian endometric si endometrioza. Raspunsul il gasesti la un doctor bun si cu aparatura buna. Poate e o simpla cistita dar e bine sa ai un diagnostic sa stii ce tratezi. Sanatate multa!
0
10-01-2011, ora 15:13
gheorghiucristina
Nu este medic/terapeut
gheorghiucristina
Poate fi un chist, anexita etc. Trebuie sa faci un eco la un medic ginecolog. Partenerul nu are cum sa atinga "ce nu trebuia", vaginul este dedicat si actului sexual in scopul reproducerii pana la urma. Nu iti face griji in sensul acesta. Pentru ca ai povestit despre o durere atroce, cred totusi ca este un chist. Nu astepta mult si mergi la medic. Un chist se poate sparge, contorsiona si durerile sunt, dupa cum ai vazut, mari.
Succes.
0
20-01-2011, ora 12:44
black_she
Nu este medic/terapeut
black_she
va multumesc mult! o sa imi fac curaj sa ma duc la un ginecolog :(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •