Durere dupa plombare dupa 2 saptamani

09-01-2010
decieu
Nu este medic/terapeut
decieu
Inainte de sarbatori am fost la stomatolog pt ca aveam o carie intre 2 masele si simteam durere acolo.Doctorita mi-a curatat caria si mi-a plombat masele, dar de marti am inceput sa simt discomfort in locul in care ma durea inainte si astazi a inceput sa ma doara destul de tare, de asemenea ma in inceput sa ma doara putin din partea dreapta a mandibulei, urechea si putin din obraz.Am luat agolcamin si mi-a trecut urechea dar nu si durerea de masea apoi mai pe seara am luat ketonal dar tot nu mi-a trecut.Am infectie?puroi?gingia nu e umflata.
1 comentarii
0
10-01-2010, ora 13:14
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Buna ziua! Este f posibil ca prin curatarea procesului carios sa se fi ajuns ff aproape de nervul dintelui si aceasta sa fie cauza. In acest caz ar trebui mers din nou la medic, discutat despre caracterul durerii si trebui ales tratamentul in consecinta. Cred ca se va ajunge la scoaterea "nervului". La revedere!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul