Durere dupa plombare

08-04-2009
MRS
Nu este medic/terapeut
MRS
Salutare tuturor!

In urma cu cateva zile am fost la stomatolog pt a plomba o masea. I'am spus ca ma doare la rece si cald, s'a uitat la maseaua cu pricina si mi'a spus ca ar fi bine sa o plombeze fara sa'i scoata nervul. Am spus, ok (stiind ca e mai bine sa pastez nervul din varii motive)... dupa plombare mi'a recomandat sa i'au aulin timp de cateva zile (daca apar dureri). Prima zi nu m'a durut, nici nu am mancat pe partea cu maseaua respectiva, dar a 2a zi a inceput sa imi provoace un mic disconfort (tot la rece si cald)...am luat aulin, astazi e a2a zi de cand iau aulin si inca mai simt acest disconfort, cel putin noaptea trecuta am avut dureri aproape insuportabile. Intrebarea mea este: Sunt sanse reale sa treaca durerea de la acest tratament, sau va trebui sa ma duc inapoi sa'i scoata nervul? Poate vi se pare o intrebare prosteasca, dar intreb deoarece mai am o masea plombata de vreo 2 ani (fara a fi scos nervul) si nu am nicio problema cu ea.

Multumesc anticipat, Marius!
1 comentarii
0
09-04-2009, ora 13:21
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Sunt sanse.dar daca durerea nu trece in max 7 zile sau daca devine pulsatila.nu mai este cazul sa se pastreze"nervul"...Oricum...inclin catre varianta a-2-a, dar pentru inceput medicul a procedat corect.Trebuie incercata varianta aleasa de el.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul