Durere dupa plombarae unui canin

06-09-2011
Corrine
Nu este medic/terapeut
Corrine
In urma cu o zi am fost la stomatolog, unde mi-am plombat incisivii de sus. inaite de a incepe medicul mi-a facut doua injectii cuanestezic, sub nara dreapta si una sub nara stanga.In timpul in care doctorul a lucrat nu am simtit absolut nimic, dar cand am plecat acasa si efectul anestezicului a inceput sa dispara a inceput sa ma doara foarte rau incisivul mic din dreapta si apoi a inceput sa ma doara si locul unde a facut injectia si cerul gurii. O fi cumva doar de la injectie? O fi atins vreun nerv sensibil atunci cand a bagat acul? Eu ma mai citit ca m-ar putea durea si din cauza ca nu am avut nervul scos. Sincera sa fiu nu stiu daca a fost scos sau nu, dar sper din tot sufletul sa nu fie din cauza asta.
2 comentarii
0
07-09-2011, ora 14:46
Alexandra2704
Nu este medic/terapeut
Alexandra2704
Durerile de dinti sunt si frecvente si suparatoare. Imi pare rau ca treci prin asta. eu folosesc in astfel de situatii un cuisor (condimentul) zdrobit. Il tin in gura. Asa ma mai linistesc. Dar igiena orala are foarte mare importanta pentru mine. Separat, iti pot spune ce fac eu.
0
10-09-2011, ora 21:17
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
mergi din nou la dentistul tau, eventual si cu o radiografie a dintelui dureros. este posibil caria sa fi fost foarte profunda si plomba sa fi ajuns sa fie pusa in apropierea nervului. in acest caz, durerea foarte puternica determina necesitarea extirparii ( adica scoaterea nervului si tratamentul canalului).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul