Durere dupa actul sexual

05-02-2015
DaianaDiana06
Nu este medic/terapeut
DaianaDiana06
Buna.acum doua zile am avut un act sexual complet sa zic asa.luna trecuta prietenul meu m-a dezvirginat.dar acum penetrarea a fost mai adanca si simt din cand in cand dureri la ovare.sub burta.ciclul trebuie sa imi vina pe data de 21-22.mentionez ca ne-am protejat.a schimbat de doua ori prezervativul si nu a ejaculat.de la ce am aceste dureri ? Cu ce ma pot trata ? Rog seriozitate sun foarte speriata :( Multumesc..
2 comentarii
0
05-02-2015, ora 15:11
DaianaDiana06
Nu este medic/terapeut
DaianaDiana06
M-am gandit ca s-ar putea sa ma fi racit jos.deoarece fac sport.in acea seara am sarit coarda in hol deoarece nu am mers la alergat.ploua afara..si merg la lipsa mica dar astept cateva minute pana sa fac.simt doar ca trebuie sa merg la baie dar nu fac.
0
06-02-2015, ora 18:29
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cu trimitere de la medicul de familie, mergeti la medicul ginecolog. Numai el va poate face un control amanuntit si va poate prescrie analizele care va sunt necesare pentru a stabili un diagnostic corect.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dureri după contactul sexual
  •