Durere de sold!!!

21-12-2009
serbanadrian
Nu este medic/terapeut
serbanadrian
Buna ziua!De aproximativ o luna simt o durere surda la soldul stang inspre fesa.La inceput ma durea doar in spatele coapsei.Acum para durerea s-a mutat spre sold la fesa stanga.Tin sa precizez k nu ma doare spatele.Ma doare foarte tare cand stau pe partea stanga, cand stau pe spate sau cand ma ridic in fund.Ce poate sa fie???Am 20 ani.Va rog ajutati-ma!
3 comentarii
0
21-12-2009, ora 13:55
dr.emanuel
Nu este medic/terapeut
dr.emanuel
Buna!
La prima vedere ar putea fi sau o durere de tip radicular (deci, iradiata pe nervul sciatic), sau o durere de tip articular sau periarticular la nivelul soldului. Mentionez ca o durere pe sciatic nu implica NEAPARAT si durere la nivelul coloanei lombare. Cel mai bine este sa te consulte un medic specialist ca sa nu umbli
din cabinet in cabinet Probabil nu ai stiut cui sa te adresezi. Eu cred ca un reumatolog este cea mai buna alegere deoarece ar putea transa diagnosticul si sa-ti dea un tratament, sau sa te trimita mai departe. Un consult clinic face 90 la suta din diagnostic!
Sanatate!
0
27-01-2010, ora 10:49
Karmen2010
Nu este medic/terapeut
Karmen2010
Buna dimineata!
De ieri dimineata, semnalez aceeasi durere in soldul stang spre fesa, accentuata cand ma ridic de pe scaun si in timp de merg. Momentan m-am "tratat" doar cu Diclofenac gel pe zona dureroasa. Desi ieri unguentul a dat rezultate, azi efectul a fost de scurta durata. (M-am programat la o consultatie specializata pt lunea viitoare.)
Precizez ca am si probleme cu spatele (scolioza si lumbago acut), pentru care am inceput din luna iunie a anului trecut un program de recuperare bazat pe gimnastica medicala, masaj CDL, masaj cu ultrasunete si masaj cu curenti interferentiali. De aproximativ o luna am intrerupt programul de tratament.
As dori sa aflu cateva pareri despre acest tip de durere.
Va multumesc anticipat!
0
28-02-2010, ora 12:08
ddacianab
Nu este medic/terapeut
ddacianab
buna ziua carmen,

am 33 de ani, iar timp de 5 ani de zile am incercat sa demonstrez...la un moment dat inclusiv mie ca nu sunt nebuna. Totul a inceput cu durere pe partea soldului cand ma trezeam, apoi cand dormeam pe partea stg, a continuat cu durere in sezut, la mers, la ridicarea de pe scaun, din pat, din masina.si am ajuns sa nu mai pot merge decat 500m in total pe zi, sa nu mai pot sta nici pe WC.sa am dureri cumplite. De la nu ai nimic, la hernie de disc, la necroza de cap femural, coxita atipica etc.am fost diagnosticata cu de toate...RMN -ul sunea ca totul este perfect.am ajuns sa fiu o handicapata cu 2 copii de crescut. Stiind lb germana am intrat pe net, am citit nopti intrgi. si dupa 6 luni mi-am pus diag singura.desigur cui sa spun ca stiu ce am.am trimis unei clinici in Germ.o minciuna... cu diag prezumtiv.dat de mine.si am rugat confirmare care spre uimirea sotului meu(care intre timp imi sunea sa merg la psihiatru...und am si fost...dar nu eram destul de nebuna nici ptr. psihiatrie) a si venit.
IMPINGEMENT CAM si FRACTURA DE LABRUM ACETABULAR.si imi mai cereau sa trimit o ATROGRAFIE RM.adica un RMN cu subst. de contrast injectata in sold sub ghidaj radiologic.asta este alta poveste.de groaza...dar am reusit la CLINICA PHOENIX in BUCURESTI, DR. NICOLAE BOLOG.
Aveam diagnosticul alb pe negru.a urmat unde ma operez.alta poveste de groaza despre CE ESTE ACEST DIAGNOSTIC.in Elvetia ma costa aprox 12.000eur.asa incat a trbuit sa caut aici.si am gasit...vorba sotului meu.pe unul mai nebun decat tine, dar tot respectul pentru astfel de doctori.la Sibiu.am vrut artroscopie.daca tot ma risc, macar sa nu ma handicapez si mai tare dupa o op clasica pe sold, care e cu recuperare lunga.asta este alta poveste...mai mult decat incredibila...dar...sunt bine si...cel mai important nu sunt nebuna!!! nu astepta.la mine cartilagiul este deja afectat.iar neuronul oricum. Daca vrei informatii contacteaza-ma si iti dau detalii cu cea mai mare placere. Nu umbla aiurea pe la doctori.eu am fost la un pas de hepatita medicamentoasa de la vagoanele de antiinflamatorii ingurgitate, iar traumele nu le pot sterge. -*



(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: