Durere de picior

06-04-2007
alegria
Nu este medic/terapeut
alegria
Incepand cu luna august a anului trecut a inceput sa ma doara talpa piciorluil in dreptul degetului inelar.Durerea apare doar dupa ce merg foarte mult si desi sunt sportiva nu apare in timpul antrenamentelor (de karate).Nu am suferit nici o leziune sau altceva de genul asta.Cam ce ar putea fi si ce as putea face? Multumesc anticipat.
2 comentarii
0
09-04-2007, ora 00:00
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Poate fi o inflamatie a tendoanelor (tendinita) sau o tulburare de statica plantara (picior plat). Incercati unguente antiinflamartorii locale sau pastile, proceduri fizioterapice si eventual o radiografie a piciorului (ciocurile osoase apar in general la persoane in varsta, iar o microfractura a tarsului e putin probabila).
0
15-05-2008, ora 00:00
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Cu mare titlu de probabilitate este vorba despre o metatarsalgie, o afectiune de origine mecanica, si care se poate eventual manifesta ca un sindrom al pseudonevromului Morton. Fizioterapia si antiiinflamatoriile nu au absolut nici un efect. Notiunea de "cioc" osos nu exista la nivelul piciorului ci doar la nicelul extremitatii proximale a familiei pasarilor. Metatarsalgiile nu au general o legatura prea stransa cu traumatologia oaselor retropiciorului (tarsului).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: