Durere de măsea

02-04-2015
s.jane
Nu este medic/terapeut
s.jane
Nu sunt sigură dacă mi-sa scos nervul de la măsea, dar când apăs pe ea mă doare şi nu pot să mănânc, apoi simt că e umflată şi este, dar puţin(Ce să i-au pentru a trece durerea?).Mai este o problemă cu altă măsea, nerv scos şi mi-sa spart şi mi-a plombat iarăşi dar apoi mi-sa făcut o găurică şi mă doare când mănânc pe partea cu măseaua(mi-a curs şi sânge).Vă rog ajutaţi-mă!
2 comentarii
0
02-04-2015, ora 20:22
s.jane
Nu este medic/terapeut
s.jane
Am uitat să precizez că la cea de-a 2 măsea la radiografie arăta că am puroi pe ambele canale, dentista nu mi-a recomandat nimic să i-au.
0
02-04-2015, ora 20:30
Dr. Tabarcea Ion
Stomatologie
Dr. Tabarcea Ion
Trebuie sa mergeţi sa vi se efectueze tratamentul de canal si problemele dvs se vor rezolva. Sunt ferm convins ca vi s-a dat o programare. Intre timp puteţi lua ceva calmant, eventual un antiinflamator pentru a se diminua senzaţiile de durere. Multa sanatate va doresc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: