Durere de masea insuportabila !

30-11-2013
BenkoAlexandru
Nu este medic/terapeut
BenkoAlexandru
Buna ziua !
De 2 saptamani ma doare o masea din partea stanga, jos ( nu stiu sa spun exact care masea ) Stiu doar ca e cariata, de 2 ani, la inceput cand mi-a aparut caria nu ma durut, si am tinuto asa pana acuma 2 saptamani, de atunci am dureri insuportabile de masea, plecam si de la scoala pentru ca pur si simplu nu mai puteam de durere, mai exact maseaua este gaurita, am luat deja si Ketonal nu isi mai face efectul nici paduden, nici tuica de casa nu mai merge, daca pun apa rece ma doare si mai tare, daca pun apa calda si mai tare, nu mai stiu ce sa fac, imi vine sa imi dau cu capu de pereti, astazi a inceput sa ma doara si partea stanga a capului de la masea.( Ma spal in fiecare dimineata pe dinti )
Spunetimi un sfat pana Luni cand ma duc la dentist va rog frumos !

Si mai vreau sa imi spuneti ce imi va face la dentist, si daca doare cand imi face injectie sau daca imi umbla la un nerv ?
3 comentarii
0
01-12-2013, ora 17:11
Frasia
Nu este medic/terapeut
Frasia
Injectia este o intepatura de ac.Umeaza efectul calmantului si atat.Restul nu doare, esti amortit.Nu merita sa suferi din cauza fricii.
0
02-12-2013, ora 16:30
BenkoAlexandru
Nu este medic/terapeut
BenkoAlexandru
Sa agravat, cred, mi sa umflat sub gingie, si acum ma doare si cand ating dintele, ce sa mai fac ? Poate sa fie puroi ? Am auzit ca, , daca am puroi degeaba ma duc la dentist pt ca imi da sa iau antibiotice. Este adevarat ?
0
03-12-2013, ora 11:21
Frasia
Nu este medic/terapeut
Frasia
Da este grav, ce mai astepti trebuie sa consulti stomatologul sa urmezi tratament de cateva zile cu antibiotice care sant PASTILE nu te inteleg de fapt tu ce vrei sa te vindeci sau sa se urce PUROIUL la cap.Ai parinti?ei de ce nu te sfatuiesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: