Durere de masea

22-05-2015
anonim-anonim
Nu este medic/terapeut
anonim-anonim
buna ziua, acum cateva zile a inceput sa ma doara o masea care mi.a mai creat probleme si in timpul sarcinii...acum am nascut si alaptez de 5 luni...am facut puroi la ea iar in urma durerii insuportabile am decis sa merg la dent. Toata treaba e ca alaptez si nu vreau sa pierd laptele, medicul mi.a facut drenaj mi.a curatat si ma trimis acasa timp de o sapt. sa iau antibiotice si anti-inflmatorii pana ce mi.o scoate pentru ca spune ca nu se mai poate face nimic cu ea.Durerea e f groasnica nu pot sa dorm sa mananc si mi.e frica sa nu pierd laptele pt bb pt ca mi.e de el nu de mne...e f important alaptatul dar daca sa intamplat asa nu am avut de ales.iau amoxicilina si ketonal duo...toate pt 5 zile...sper ca doar atat.o sa pierd din cantitatea de lapte dupa atatea antibiotice?cu ce pot afecta cantitatea de lapte toate acestea?multumesc
2 comentarii
0
27-05-2015, ora 10:35
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
antibioticele si calmantele nu influenteaza cantitativ laptele matern, ci doar calitativ. anumite medicamente administrate mamei se pot regasi in cantitati foarte mici in lapte, deci vor ajunge sa fie administrate in cantitati mici si sugarului. medicul pediatru este cel mai in masura sa va dea detalii despre tipul si cantitatea medicamentelor pe care le puteti lua in timpul alaptarii.
Din cate stiu anestezicele locale, ampicilina, amoxicilina, augmentinul si ibuprofenul sunt permise in anumite limite, totusi intrebati si pediatrul pentru siguranta.
0
28-05-2015, ora 10:22
anonim-anonim
Nu este medic/terapeut
anonim-anonim
multumesc pentru raspuns!daca mai stau cateva zile cu maseaua asa"descoperita"se poate intampla ceva?cand mananc imi pun vata sa nu intre mancare inauntru...as putea sa mai astept cateva zile pana ce merg sa o extraga?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: