Durere de abdomen.. au trecut luni bune si durerea tot persista

08-08-2012
andru17
Nu este medic/terapeut
andru17
Buna!Am o problema.Am dureri foarte mari in partea dreapta a abdomenului.La spital mi-au spus ca e colonul si sa incerc sa renunt la mancarea grasa si nu o sa mai existe nicio durere, dar au trecut cateva luni bune si durerea tot persista.Din aceasta cauza de cate ori ma enervez sau ma iau durerile am probleme si cu respiratia, dar nu mi-a dat nimeni niciun tratament si aceasta durere o am de vreo 4 -5 luni si nu stiu ce sa mai fac.La ecograf mi-a zis ca nu se vede nimic, dar nu inteleg de ce inca ma doare chiar de am renuntat la mancarea grasa si am un regim mai slab.Am stari de ameteala, imi amortesc picioarele si vomit.Ce pot sa mai fac?
6 comentarii
0
12-08-2012, ora 19:39
geo88
Nu este medic/terapeut
geo88
Mergi la un gastroenterolog sa te examineze asa cumtrebuie poate iti face niste teste de inflamatie un ECHO abdomen complet.Cum sutn durerile si cand apar? Si unde mai exact este durerea localizata??Unde in partea dreapta?
0
19-08-2012, ora 20:47
andru17
Nu este medic/terapeut
andru17
Pai durerile sunt exact langa ficat..chiar sub coaste.Pai am dureri foarte mari, intepaturi incepand de la partea abdominala pana la ovare si toata burta..si apar in momentul cand mananc ceva mai gras, cand plang sau ma enervez.
0
19-08-2012, ora 23:48
geo88
Nu este medic/terapeut
geo88
Durerile sunt langa ficat, este greu sa ma pot pronunta cata vreme nu te-am vazut sau n-am palpat zona abdominala unde doare, insa facand o corelatie intre simptomele pe care le acuzi si faptul ca spui ca durerea este langa ficat depinde unde este localizata dureea, tu spunand ca este langa ficat, apoi de obicei la alimente grase si efort, apare durerea din litiaza biliara sau colecistita insa la colecistita trebuie sa ai febra si ameteli greata varsaturi, transpiratii.La durerea din colica, aceasta iradiaza in umarul drept, axila dreapta si interscapulo vertebral drept, insa iradierea la tine este incerta, tu spui ca iti amortesc picioarele, durerea din colica nu este corelata cu amortirea picioarelor si nici cea din pancreatita, ptr ca in pancreatita sunt alte simptome.Ma gandesc si la boala Chron si la rectocolita ulcero-hemoragica, insa aici trebuiesc investigatii mai amanuntite, gen colonoscopie totala, adica pana la valav ileo-ceacala sa vedem daca in aceea regiune exista inflamatie sau hemoragie.Ovarul drept-durerea este cam deosebita aicea mai delicata poate avea o alta simptomatologie.Mai raman punctele urterale care pot fi dureroase, la aceasta te pot intreba, cum faci pipi?si cum este urina?Dar scaunul?Cate constipatii si cate scaune diareice ai avut de cand au aparut durerile, sutn multe de spus.Mai revii cu alte detalii si eventual niste investigatii.Hai ca nu te-am speriat ;-)
0
20-08-2012, ora 14:09
andru17
Nu este medic/terapeut
andru17
Urina este cateodata cam inchisa la culoare si constipatii diareice mai mereu, in special dupa ce mananc trebuie sa ma duc imediat la toaleta ca durerile sa nu ma apuce, dar am dureri in fiecare zi chiar daca mananc sau nu, dar cand incerc sa nu mananc decat 1 data pe zi am stari de voma, ameteli si durerile continua in fiecare zi.Analize am facut si mi s-a spus ca nu am nimic, doar colonul din cauza mancarii grase, dar am renuntat la ele de ceva timp si parca si mai rau este:(.
0
20-08-2012, ora 16:19
geo88
Nu este medic/terapeut
geo88
te rog sa-mi lasi un id de mess sa vb sa-mi spui mai multe
0
20-08-2012, ora 16:41
andru17
Nu este medic/terapeut
andru17
deea_zuza14
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Constipația
  • Nucile ar putea îmbunătăți sănătatea colonului
  • Colonoscopia virtuală 3-D ar putea include și analiza prin holograme
  • Durerea de burtă
  • Durere de burtă
  •