Durere coccis - sa ma operez ?

15-12-2011
gelu_ghita
Nu este medic/terapeut
gelu_ghita
Buna ziua,

Problema mea este ca ma doare coccisul (noada) atunci cand stau pe scaun, la volan si uneori lungit pe spate. Deja incepe sa ma deranjeze foarte tare. Pe scaun trebuie sa stau putin aplecat ca sa suport, iar la volan ma apuca durerile de cum ma asez si mai mult de 1 ora nu pot sa conduc. Trebuie sa precizez ca sunt obez si stau foarte mult pe scuan la serv; lucrez la un disp de alarme si internet de vreo 8 ani.

Am incercat tot felul de tratamente antiinflamatoare care mai mult nu m-au ajutat. Singura data cand am simtit o ameliorare a fost cand am facut Diprofos injectabil, 10 buc. Dar cand am oprit diprofosul la ceva timp durerile au revenit; si nu pot continua cu el pe perioada nedeterminata.

La controlul la neurochirurg am fost diagnosticat cu 'coccidinie'. Doctorul mi-a spus ca trebuie operat si se taie coccisul de acolo, cica 'este o operatie banala'. Am si un RMN pe care doctorul nu a vrut sa-l vada pt ca nu este facut acolo unde-i place dumnealui cum se vede. De tratament nu a vrut sa-mi dea pt ca nu 'are ce'; probabil asa e, tot respectul.

Intrebarea mea este daca chiar se poate scapa de asa ceva numai prin operatie (taierea coccisului) si de cat de grea este o astfel de operatie; as fi vrut sa evit interventia chirurgicala. De asemenea as vrea sa stiu daca exista totusi ceva tratament eficient pentru coccidinie.

Multumesc anticipat si va doresc sanatate.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: