Durere abdominala si a unui testicol

04-06-2008
sashar
Nu este medic/terapeut
sashar
Buna ziua! Sunt baiat, virsta 23 ani. De 5 luni de zile am dureri abdomenale permanente in partea dreapta de buric inspre sold, simt un discomfort permanent, durerea se ameloreaza dimineta inainte de sculare, pe parcursul zile poate varia, se amplifica atunci cind stau in fotoliu si atunci cind imi string cureaua sau depun efort. La inceput, prima saptamina, am gindit ca aveam o intindere musculara deoarice, avem o senzatie de arsura puternica in acea zona, senzatie asemanatoare cu cea care am mai avut-o cind in urma uni efort fizic la sala de sport, mi-am intins un muschi de la spate, dar nu a fost asa, la primul scaun am simtit ca parca ceva ma zgiriie pe din nauntru si aveam dureri puternice in burta, la citeva zilele dupa aceia dureria din abdomen sa mai domolit dar a inceput sa ma doara testicolul din partea dreapta, insa nici pina acum nu am observat modificari de marime sau aparitia unor umflaturi la el. Nu am stari de greata sau lipsa poftei de mincare. Scaunul si urina au ramas la fel exceptie facind faptul ca ma simt putin balonat. M-am adresa la urgenta, nici nu stiu ce sa spun ca nu ma aflu la mine in tara, m-a consultat un doctor foarte tinar, mi-a pipait abdomenul, simteam dureri, apoi sa uitat fugitiv la testicole, mi-a facut analiza urinei, a spus ca totul e bine la urina, si atit. Eu l-am intrebat daca pote fi din cauza ridicarii de greutati caci in acele ultime luni am depus mult efort fizic cu ridicare de greutati, a spus ca e probali, recomandindu-mi sa iau niste, , painkiller, , (ucigatore de durere, ca nustiu cum se spune in romana) si sa ma leg la briu. Va rog ajutati-ma daca vati confruntat cu asa ceva. -
6 comentarii
0
09-07-2009, ora 20:51
laurcapa
Nu este medic/terapeut
laurcapa
Salut
Desi vad ca ai pus intrebarea acum ceva timp ma incumet sa iti dau un sfat.

Si eu cred ca am cam ce ai tu...

Initial am avut niste usturimi la urinare si ejaculare, am luat un antibiotic pentru infectii urinare crezand ca aia e problema, a trecut ceva timp si tot nu a trecut, am asteptat 10 zile dupa ce am luat antibioticul ca sa fac analize sa vad care ar putea sa fie problema.
Ieri seara am avut o durere la nivelul inferior al testicolelor ulterior senzatia de discomfort localizandu-se la imbinarea zonei inghinale cu coapsa. Initial am crezut ca fac o apendicita, azi am luat analizele de la laborator si se pare ca nu e nici o infectie urinara, am fost la un doctor generalist la medsana si mi-a zis dupa ce m-a palpat sa vada daca am apendicita ca cel mai probabil am ceva colica renala sau pietre / nisip. Vad ca simptomele ce le ai tu sunt cam aceleasi mai putin ca pe mine nu ma doare inca, doar e o senzatie de ddiscomfort la nivelul inferioror /inghinal al abdomeniului si putin pe coapsa. A ramas sa fac luni o Ecgrafie Urologica (rinichi + vezica urinara + prostata - transabdominal) sa vad exact ce e acolo.

iti recomand sa sa mergi la un medic urolog bun si sa faci ceva investigatii, nu lasa pe mai tarziu !

Am sa revin cu un comentariu dupa ce stau de vorba si cu doctorul specialist si cu rezultatul ecografiei.

Multa Sanatate,

Laur
0
20-11-2009, ora 19:03
sashar
Nu este medic/terapeut
sashar
a fost hernie abdominala si inca in ambele parti.
0
20-11-2009, ora 19:04
sashar
Nu este medic/terapeut
sashar
a da. am fost operat.
0
09-02-2010, ora 15:49
sashar
Nu este medic/terapeut
sashar
Laur spune mai departe ce ai facut...
0
17-03-2010, ora 15:50
jhnjai
Nu este medic/terapeut
jhnjai
Salut,
Am si eu o intrebare.
Poti sa mai faci sala, adica sa impingi sa ridici.
0
29-04-2011, ora 22:51
sashar
Nu este medic/terapeut
sashar
Sala nu fac da de lucrat am lucrat insa tot timpul m-am ferit de greutatile mai mari de 25kg, am mai avut dureri cite o saptamina la operatii cind depuneam ceva mai mult efort. O greseala care am facuto acum o luna este ca am facut abdomene cu burta plina cu mancare si de atunci am dureri permanente...nu va recomand abdomenele si nu va suprasolicitati musculatura abdominala din cate am citit pentru a va fortifica si intari muschii abdominali si intregul organism cele mai bine venite sunt exercitiile usoare, inotul, ceva flotari. Acum problema mea este ca pe langa durerile pe care le am la operatiile de hernie care se duce si la testicole si uneori la piciorul drept mi-au aparut deasupra testicolelor ca o prelungire pe canal niste pungute cu lichid de 2-3 cm cubi care putin sunt mai mici cind sunt cu burta goala si putin mai mari cind sunt cu burta plina de mancare. Am fost la medic si m-a palpat in timp ce tuseam, a spus ca nu sunt semne ca s-a intors hernia, de lichid nu mi-a spus nimic m-a programat peste 1, 5 luni la ecografie sa radiografie. Acum imi fac griji ce ar putea fi, daca e ceva grav, poate cineva cunoaste si imi va raspunde.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de burtă
  • Durere de burtă
  • Lovitură la/în testicule
  •