Durere abdominala!!

30-06-2014
gabymircea
Nu este medic/terapeut
gabymircea
Buna ziua.De vreo 3-4 zile am o durere in partea stg a abdomenului inferior, in zona ovarului;am fost acum 2 zile la urgente mi s-a facut eco endovaginal si pelvic;e totul in regula.Vreau sa mentionez ca am fost operata de carcinom de col uterin 1b1 in 2011 ianuarie;(histerectomie radicala cu pastrarea ovarelor )pana in prezent totul este bine, nu au aparut complicatii, rezulatatele la ecografii, tomograf si rmn sunt fara probleme.F rar folosesc un produs laxativ, doar cand ma simt constipata mai tare;saptamana trecuta am luat 2 linguri din acest produs, iar apoi a doua zi am inceput sa am aceasta durere in partea stg.Durerea o simt doar la palpare asa, cand stau pe scaun sau intinsa nu simt durere;la mers simteam un pic;nu am avut febra, scaunul e normal fara sange(un pic moale );nu am durere la defecatie;urinez normal;acum durerile s-au mai diminuat, iau un medicament pt evacuarrea gazelor din intestin(asa au zis medicii la urgente ca e posibil sa fie din cauza gazelor.E posibil sa fie din aceasta cauza?sau poate fi deasemenea o, , raceala" la intestine??e posibil sa fi luat prea mult din acel produs laxativ?Uneori se aud acele, , bolboroseli"in intestin in acea zona. Acum durerea s-a diminuat dar de ce sunt scaunele moi?are vreo legatura cu aceasta durere??
As dori parerea unui specialist daca se poate.
Va multumesc.
3 comentarii
0
30-06-2014, ora 16:14
Dr. Diana Enachescu
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Diana Enachescu
Este posibil sa fi ramas in urma operatiei de histeroctomie niste aderente postoperatorii care de fiecare data cand va balonati sau sunteti constipata sa determine durere/disconfort la nivelul locului respectiv. O ecografie de control poate sa stabileasca diagnosticul si sa excluda alte afectiuni. Eventual daca durerea si diareea persista puteti sa faceti o colonoscopie.
0
30-06-2014, ora 16:26
gabymircea
Nu este medic/terapeut
gabymircea
Multumesc frumos;am facut 2 ecografii una pelvica si una endovaginala pt a exclude vreo afectiune ginecologica si au iesit bine;am fost la controlul de 6 luni acum in 2 iunie si este totul in regula;in ceea ce priveste scaunul, nu e acea diaree propriu-zisa care iti provoaca mai multe scaune unul dupa altul, f moi.
E posibil sa fi mancat ceva care sa fi provocat acest disconfort?sa fi facut o infectie digestiva sau cum se numeste?
Va multumesc frumos.
0
30-06-2014, ora 16:32
Dr. Diana Enachescu
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Diana Enachescu
Atunci pentru reglarea tranzitului intestinal urmati un tratament cu probiotice ( Enterol 1 plic pe zi) timp de 10 zile si Debridat 1 comprimat x3/zi. Daca nu aveti o ameliorare cu acest tratament atunci trebuie sa va adresati unui medic gastro-enterolog pentru investigatii suplimentare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de burtă
  •