Durere persistenta de 2 luni in epigastru drept

10-01-2013
roxanadeva
Nu este medic/terapeut
roxanadeva
Acum 2 luni m-am trezit din somn din cauza unei dureri groaznice in epigastrul drept, durere ce se mentine si acum, si care urca pana in spate, in omoplat.Am vomitat ( cu sange) am facut febra 39 de grade-1 zi-si am crezut ca e o criza de fiere.A doua zi durerea era asa de mare incat am chemat salvarea crezand ca ori am facut embolie pulmonara ori am o piatra care a " plecat".LA spital mi s-au facut calmante si numai dupa 4 ore de insistente un ecograf-raspuns-toate erau ok.Am ajuns sa fac si o gastroscopie care a iesit ok, am fost si la interne, ginecologie, chirurgie-trimisa de medici! NIMIC.Un medic a hotarat ca totusi ceva nu e in regula-durerea ma termina, efortul de a merge era prea mare( eu fiind extrem de activa de obicei) si m-a trimis sa fac o radiografie pulmonara care l-a pus pe ganduri si m-a trimis la RMN si la CT.RMN-ul a iesit ok-el vazuse ceva sub diafragma, dar nu era nimic, Insa surpriza a aparut la CT-diagnostic-ectazie de aorta ascendenta si hipertensiune pulmonara.Am fost trimisa la cardiolog care in urma unui eco dopler a concluzionat-ectazie de aorta ascendenta, insuficienta mitrala gr 1, insuficienta tricuspidiana gr 2.MI s-a spus sa merg la pneumolog sa fac o bronhoscopie.Mi-a fost teama si sincer m-am saturat de umblat fara vreun tratament.MA DOARE!!! mai ales seara parca se intensifica durerea, e tot timpul acolo, la diferentele de temperatura ma sufoc, mi se face rau.Nu stiu ce sa fac, , unde sa ma duc, sa scap de durere.Intrebarea mea este-credeti ca inima si hipertensiunea pulmonara pot cauza astfel de dureri?
AM 37 de ani si nu am operatii in afara de operatiil scoatere a amigdalelor si a polipilor si a apendicului.+ 1 cezariana.
Multumesc anticipat pt raspunsuri
1 comentarii
0
03-08-2021, ora 20:45
Ina81
Nu este medic/terapeut
Ina81
Buna ziua! Roxana, ce ai aflat despre durerea aceea? Cum s-a rezolvat problema?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici