Durere Obraz sau Masele + Durere pe undeva pe la ureche

31-01-2013
toor
Nu este medic/terapeut
toor
Buna seara,

Acum o saptamana si 2 zile dupa o sesiune de umblat cu capul gol pe la frig - caldura - vand m-a luat o durere de nedescris pe partea stanga (ureche / obraz / masele si in partea de sus si in partea de jos si gat).

Culmea este ca pe partea de jos a maselor nu mai am nervi (in partea de jos maseaua de minte are nervi, urmatoarele 2 inspre buze nu mai au nervi, in partea de sus toate au nervi). De obicei cand mai faceam vre-o infectie la masea o simteam cand inchideam gura ca maseaua respectiva e mai sus decat trebuie + o mica durere de cap.

Acum sa va explic: Martea trecuta cand m-a luat durerea, parea ca ma doare fix unde este muschiul dintre maxilar si madibula pe partea stanga. Am luat-o drept nevralgie - am luat in 2 zile o folie de antinevralgic + 4 paracetamoale + cateva aulin-uri si mi-a trecut. La rece (daca ieseam afara la o tigara, daca mancam inghetata sau daca tineam apa rece in partea stanga) imi trecea durerea instant !!!! Instant la modul bati din palme si trece. Cu apa rece in gura ma tinea 3 minute si apoi iara-si incepea. Inghetata ma ajuta sa dorm.

Saptamana asta... tot marti a inceput dinou - de data asta doar dureri de masele + obraz. Stiind din experienta de saptamana trecuta, antinevralgic + apa rece. Nu mai marge apa rece... In schimb merge daca tin cafea (facuta la filtru - la temperatura camerei), nu ma mai dor nici dintii, nici obrazul ci doar muschiul.

La dentist am programare saptamana viitoare... ce fac pana saptamana viitoare, ca trebuie sa fiu apt de munca. Un remediu il stiu, si anume sa beau pana ma fac craca dar sa beau de la 8 dimineata... nu prea se poate

Aulin-ul / Antinevralgicul / Paracetamolul nu-si mai fac efect. Cafeaua. merge 3 minute...

Ce nu ma doare in momentul de fata: Nu ma doare cand mestec, nu ma doare cand strang din dinti, nu mi se misca nici o masea, nu ma doare cand misc limba, nu ma mai doare gatul, nu ma mai doare urechea

Ce ma doare in momentul de fata: Muschiul dintre maxilar si mandibula, partea de jos a maxilarului...

Ce ziceti voi ca ar putea sa fie, si ce as putea sa iau pana saptamana viitoare ca sa nu simt nici o durere?

p.s. E posibil ca acel muschi de care va vorbesc sa fie inflamat ? Palmand si facand comparatie dreapta cu stanga stangul mi se pare un pic umflat.
1 comentarii
0
07-09-2017, ora 11:46
SGC1
Nu este medic/terapeut
SGC1
Salut,

Ai aflat ppana la urma ce a fost?
Am avut simptome asemantoare si pare sa fie un granulom.

Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul