de aproximativ 1 saptamana ma doare o masea jos dreapta...

24-12-2009
danielcheloo
Nu este medic/terapeut
danielcheloo
Salutare am si eu o problema: de aproximativ 1 saptamana ma doare o masea jos dreapta care are o gaura ulterior astupata de medicul dentist cu putin ciment.Durerea a aparut dupa anumite muscaturi (cel putin asa cred)
Am fost la medicul dentist am facut o radiografie si a zis ca e totul ok, ca nu e nici de scos nici de intrat pe canale si ca poate fii o nevralgie sau infectie.Mi-a dat oxacilina 500 si metronidazol care le iau de 3 zile fix si nici un rezultat ma doare ingrozitor.pe langa astea mai iau si ketonal sa mai usurez din durere pentru ca este insuportabila.
Am sanse ca cimentul sa se fi lasat apasand pe nerv? pentru ca maseaua era destul de patrunsa in momentul in care am pus ciment in ea sau sa fie doar o nevralgie sau infectie si daca ar fii in cat timp poate trece? cat sa mai persiste durerea?
Cam ce solutii am ca sa scap de durere, oare extractie?Doare o extractie ca mi-e frica rau
Sper ca cineva sa imi raspunda cat mai repede.
Multumesc
7 comentarii
0
24-12-2009, ora 19:45
The Dentalist
Identitate neconfirmată
The Dentalist
de multe ori pe radiografie pare totul sa fie OK, insa in realitate sa fie deja o pulpita. Daca durerile continua, trebuie sa mergeti la un serviciu de urgenta, sa va "desfaca "dintele. Nu cred ca trebuie scos, dar poate sa deschida dintele, pana la nerv, sa va lase un pansament calmant sau hidroxid de calciu, macar provizoriu, pana dupa sarbatori, si atunci scapati provizoriu de dureri.
Bafta!
0
24-12-2009, ora 21:21
gaby123
Nu este medic/terapeut
gaby123
Buna ziua, am si eu o problemca cu maseaua de minte din partea stanga, cand apas pe tampla simt un fel de puroi, poate sa fie vreo infectie? cand ai o infectie doare? simti? Eu unu nu simt nici o durere, dar ma gandesc daq as avea o infectie mar durea nu? Daq puteti sa imi dati un raspuns..MS
0
24-12-2009, ora 21:58
The Dentalist
Identitate neconfirmată
The Dentalist
in general, infectiile acute sunt insotite, printre altele de durere, de inrosirea zonei respective, tumefiere, o senzatie de "caldura" a zonei respective, febra si inrautatirea starii generale.
Daca este vorba de o infectie cronica, s-ar putea ca aceste semne sa nu fie atat de pregnante.
Poate fi maseaua de minte de pe partea respectiva, dar poate fi si o problema de alta natura, de exemplu probleme cu urechea.
N-are rost sa ne dam aici cu presupusul, mai bine mergeti la un medic care va va consulta si va va spune despre ce este vorba!
0
24-12-2009, ora 22:01
gaby123
Nu este medic/terapeut
gaby123
Am inteles, Va multumesc frumos
0
25-12-2009, ora 09:43
danielcheloo
Nu este medic/terapeut
danielcheloo
Si un serviciu bun de urgente ca sa il tratez undeva 25, 27 sau 28 dec? eventual sal scot sa scap de el ca din ianuarie incep serviciul si tare mie ca o sa ma chinui
0
17-06-2010, ora 20:50
diana patrascu
Nu este medic/terapeut
diana patrascu
buna ziua..am o problema..am o masea cu o carie complicata care a ajuns pana la nerv..si de cateva zile au inceput durerile insuportabile care nu se mai opreau nici macar la aulin..au inceput sa ma doara ureche si amigdala de pe partea maselei ingrozitor..astazi am fost la medic si mi-a pus doar un pansament cu arsenic nimic mai mult..mi-a spus doar sa revin peste cateva zile sa imi omoare nervul atat..ce sa fac sa imi treaca durerea spuneti-mi urgent !VA ROG!MULTUMESC
0
17-06-2010, ora 22:22
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Daca durerea nu cedeaza la antiinflamatoare, atunci nu prea aveti ce face decit sa mergeti cit mai repede la medic sa va scoata pansamentul arsenical si sa va faca tratamentul de canal sub anestezie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: