Dureri de burta

17-07-2014
Alinnaa
Nu este medic/terapeut
Alinnaa
Buna seara! Am o problema de 3 zile si nu stiu care ar fi cauza. Pe 16 trebuia sa-mi vina menstruatia, de pe 15 am inceput sa am dureri de burta in partea de jos destul de puternice (pana acum nu le aveam)si continua si astazi, dar menstruatia nu mi-a venit. Sunt dureri destul de puternice si simt incontinuu ca si cum e o presiune si am o secretie albicioasa lichida. Va rog sa ma ajutati, poate fi vorba de sarcina ? Multumesc!
2 comentarii
0
23-07-2014, ora 08:09
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

In cazul in care menstruatia intarzie sa apara este necesara vizita la medicul ginecolog iar in ceea ce priveste sarcina, un test de sarcina sau analiza Beta-HCG va poate ajuta sa aflati raspunsul.

O zi placuta!
0
02-10-2014, ora 21:40
steluta verde
Nu este medic/terapeut
steluta verde
Buna! Am si eu o problema care pare ca cu trecerea timpuli se agraveaza.in timpul contactului sexual am niste dureri cand in partea stanga cand in dreapta pe care le am ignorat o buna perioada pana a inceput sa apara sangerearea dupa care am aflat ca am un chist pe ovarul drept si am facut toate demersurile pentru operatie si am scapat.o perioada nu am mai avut dureri insa la ultimile contacte sexuale au reaparut de data asta mult mai tare de exemplu la ultimul contact sexual am simtit o durere puternica in partea dreapta sub abdomen ciudat mi se pare insa ca durerea a tinut si dupa incheierea actului nu reuseam sa gasesc o pizitie in care sa stau sa nu mai simt durere..sunt speriata va rog sa imi spuneti ce ar putea fi
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de burtă
  • De ce burta femeilor are o formă diferită față de cea a bărbaților?
  • Durere de burtă
  •