Draga administrator, utilizatorii acestui forum va asteapta

17-11-2009
cibocibo
Nu este medic/terapeut
cibocibo
Draga administrator, utilizatorii acestui forum va asteapta nerabdatori raspunsul pe care se pare ca il evitati de cateva zile. Aceasta nu este un comportament demn de un administrator al unui forum public !

Aruncati o privire aici in caz ca a dat orbirea in biroul dvoastra:

forum.romedic.ro/prod/INTREBARE_PENTRU_ADMINISTRATOR_035391.html

Noi, fanii lui scarface, nu o sa ne lasam pana nu ii debloacati contul, cont pe care l-ati blocat la plangerea evidenta si neintameiata a nistor studente la medicina (care mai si recunosc acest lucru si ca nu il inghit pe scarface).
3 comentarii
0
17-11-2009, ora 19:27
skincod
Nu este medic/terapeut
skincod
hei cibo ! un nou fan scarface ? Ai putea sa-ti postezi si tu problema in care ai fost ajutat de scarface.;]
0
18-11-2009, ora 19:01
romedic
Administrator Forum ROmedic
romedic
Utilizarea forumului ROmedic se poate realiza doar cu acceptarea regulamentului. Atunci cand un utilizator incalca aceste conditii ne rezervam dreptul de a-i suspenda contul. Intr-un prim pas utilizatorului i se aduce la cunostinta modalitatea in care a incalcat aceste reguli si este rugat ca pe viitor sa tina cont de regulamentul ROmedic. Daca acesta continua in aceeasi maniera si demonstreaza rea intentie contul sau poate fi suspendat pe termen nelimitat.

Suspendarea unui utilizator nu se poate realiza la solicitarea altor utilizatori. Totusi, "plangerile" primite la adresa unui utilizator, cat si atentionarile "Raporteaza continut inadecvat" ne permit sa acordam o atentie speciala acelor utilizatori. Doar in cazul in care consideram ca acel utilizator incalca (repetat) politica de utilizare contul sau va fi suspendat.


Utilizatorul Scarface a incalcat regulamentul ROmedic(http://forum.romedic.ro/regulament.php) in nenumarate randuri si a fost atentionat de mai multe ori prin mesaje specifice.

Inafara incalcarii acestor reguli consideram utilizatorul "scarface" vinovat de o problema mult mai GRAVA. Aceea de a oferi raspunsuri si solutii medicale nedovedite stiintific si, mai rau, de a incuraja la intreruperea tratamentului medical deja instituit de catre un medic. Acest lucru poate aduce prejudicii acelora care urmeaza astfel de sfaturi.

Ca urmare am luat urmatoarea decizie: utilizatorul scarface poate folosi contul sau in viitor doar daca respecta urmatoarele conditii:
1. postarea numelui real in campul de prezentare din profilul sau (eventual si alte date privind activitatea sa profesionala)
2. trimiterea unui mesaj catre ROmedic in care sa furnizeze date de contact in vederea stabilirii identitatii acestuia.
3. postarea de sfaturi/tratamente naturiste doar in sectiunea de dedicata acestora (http://forum.romedic.ro/cat/Medicina_naturista.html)
4. renuntarea la mesaje de incurajare la intrerupere a tratamentelor medicale prescrise de medici.

Conditiile de mai sus sunt valabile pentru orice utilizator aflat in situatie similara.


Profitam de aceasta ocazie pentru a face apel la ratiunea si discernamantul utilizatorilor nostri pe care ii sfatuim sa aleaga cu atentie ce sfaturi sa urmeze privind sanatatea lor sau a celor apropiati.
0
01-11-2011, ora 11:08
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Draga Romedic te felicit pentru promptitudinea de a sterge postarile celor care nu respecta nici regulamentul, dar nici persoanele cu care intra in contact pe forum.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.