Am o problema cu o masea plombata anul trecut

06-02-2009
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Domnului Dr. Cosmin Marin

Buna ziua.

Daca ma puteti ajuta cu un sfat, va rog.
Am si eu o problema cu o masea plombata anul trecut. De cateva zile ma doare continuu, cand stau pe partea cu maseaua simt ca zvacneste ceva. Am facut radiografie si stomatologul mi-a spus ca maseaua nu are nimic, si ca numai are nerv. Mi-a rcomandat un tratament cu antibiotic si ketonal.
Problema e ca pe masea este o particica ce pare cariata si are un punct negru in mijlocul acesteia. Plus de asta, foarte putin din gingia acestei masele are o culoare un pic mai inchisa decat gingia normala.

Multumesc.
7 comentarii
0
07-02-2009, ora 12:15
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Buna ziua! Este putin cam greu sa va spun exact care este cauza, dar.sa mergem pe mana stomatologului respectiv.daca nu mai are nerv si dintele este bine obturat pe canale.pata neagra poate reprezenta o carie secundara, dar de la care nu se justifica durerea (nu mai are nerv dintele). Singurul lucru la care ma gandesc este gingia usor modificata.poate plomba este in exces(daca este intre dinti) si jeneaza gingia...inflamand-o.ceva mai sigur se poate vedea la un consult...La revedere!
0
07-02-2009, ora 14:12
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Multumesc pentru raspuns.

Astazi am mers la al 3-lea stomatolog(cel care mi-a pus plomba) si mi-a spus sa continui tratamentul cu antibiotic(pe care il urmez de cateva zile) + 1 ketonal pe zi, iar daca dupa 3-4 zile durerea nu dispare, maseaua trebuie scoasa, caci afecteaza osul.
Dumneavoastra ce parere aveti?
0
08-02-2009, ora 10:11
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Sincer...trebuie sa vad radiografia.se bat cap in cap niste lucruri.unul spune ca nu are nimik...celalalt zice ca treb scoasa.asa ca singurul mod de a-mi spune parerea este sa vad radiografia.
0
08-02-2009, ora 12:51
alexxy_a
Nu este medic/terapeut
alexxy_a
Am incercat sa fac cateva poze, nu sunt chiar atat de clare..

http://www.fileshare.ro/912956361.245

http://www.fileshare.ro/912964907.405

http://www.fileshare.ro/912969180.5
0
28-01-2010, ora 15:55
Bogdanoxigen
Nu este medic/terapeut
Bogdanoxigen
Buna ziua ! As dori sa va cer parerea in legatura cu o problema.

Acum circa 2 saptamani am fost la stomatolog unde mi s-a scos nervul la ultima masea de sus...mi s-a spus ca e posibil sa simt o usoara durere ca urmare a obturatie d canal 7-10 zile, durere care nu m-a deranjat.

Intre timp mi s-a mai lucrat si pe alte masele de pe aceeasi parte, dar fara sa mi se mai scoata vreun nerv, pentru ca erau carii mici. Ideea e ca acum stomatologul spune ca nu mai am nicio problema, dar eu am o durere la una dintre maselele plombate (nu mi pot da seama unde exact pentru ca durerea iradiaza pe toata partea de sus, dreapta) de cele mai multe ori dimineata, chiar inainte de a incepe sa mananc si cel mai frecvent cand beau apa rece. Durerea e treptata...incepe usor si ajunge la un moment dat in tampla unde e foarte acuta. Nu e continua, dar atunci cand apare, e f neplacuta. Aveti idee din ce cauza ar putea fi ?


Va multumesc anticipat
0
29-01-2010, ora 01:15
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
V-a raspuns colega mea deja.
0
11-10-2011, ora 12:30
andreutza83
Nu este medic/terapeut
andreutza83
Buna ziua, sunt o pacienta mai veche a domnului doctor cosmin marin. Din pacate telefonul pe care eu il am am domnului doctor nu mai este de actualitate. Va rog sa imi raspundeti pe private cu un nr de telefon al cabinetului unde activati acum. andreea.gavrila@unicredit.ro. va multumesc mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: