Despre un nou tratament pentru distrofie musculara | Forumul Medical ROmedic

Despre un nou tratament pentru distrofie musculara

20-04-2015
cutoi sebastian
Nu este medic/terapeut
cutoi sebastian
Buna ziua am o intrebare despre un nou tratament pentru Distrofie Musculara
facut cu Follistatin 344 Bio Peptide, Daca aveti ceva informati despre
tratament, va multumesc.
1 comentarii
0
27-04-2015, ora 20:28
cutoi sebastian
Nu este medic/terapeut
cutoi sebastian
Primul pacient distrofie musculara Duchenne tratat în Follistatin terapie genica Trial

09 aprilie 2015Milo BiotehnologieUncategorized
Primul pacient distrofie musculara Duchenne tratat în Follistatin terapie genica Trial

Cleveland şi Columbus, OH, 09 aprilie 2015, Milo Biotehnologie a anunţat primul distrofiei musculare Duchenne (DMD) pacientul a fost tratat cu terapie genica follistatin la Nationwide Spitalul de Copii. Terapia, livrate prin injectare intramusculară, este proiectat pentru a menţine sau a restabili functiei musculare la baieti afectate de DMD. Acest şase studiu clinic pacient rezultă dintr-un studiu de terapie la pacienţii Becker distrofie musculara, care a demonstrat iniţial de siguranţă şi eficacitate. Rezultatele acestui studiu au fost publicate in numarul din ianuarie 2015, a Journal Molecular Therapy.

Procesul este condus de Dr. Jerry Mendell, la Nationwide Spitalul de Copii. Potrivit Mendell, "Acesta este primul studiu clinic de terapie genica pentru a demonstra îmbunătăţirea funcţională în orice formă de distrofie musculara, precum şi un avans major pentru cei care sufera cu boala musculare." Procesul DMD este finantat de catre Alianta Duchenne, care a coordonat de finanţare de la 15 fundaţii boala din intreaga lume.

Terapia, dezvoltat la Spitalul de Copii Nationwide de Dr. Mendell si Dr. Brian Kaspar, se bazează pe adeno-asociat livrare virus de follistatin 344 pentru a creşte puterea musculara si de a preveni irosirea musculare si fibroza. Deoarece mecanismul follistatin de acţiune nu este mutatie specifica, aceasta ar putea ajuta potential alte forme de distrofie musculara. Un alt studiu clinic la pacienţi cu miozita cu corpi de incluziune este, de asemenea, se desfasoara la Nationwide Spitalul de Copii. "Suntem incantati de potentialul larg de aceasta terapie şi sunt de lucru cu fundatii si pledeaza pentru pacient de a lansa studii suplimentare.", A spus CEO-ul Milo Al Hawkins.

Despre Milo Biotehnologie

Milo Biotehnologia este o companie de pornire stadiu clinic in curs de dezvoltare terapii pentru a consolida musculare şi de a îmbunătăţi vieţile pacienţilor cu boli neuromusculare. Programul ei de plumb, AAV1-FS344, conduce la expresia locală a follistatin, un inhibitor puternic inhibitor TGF | ligand. Tehnologia de bază Milo a fost dezvoltat la si este licentiat exclusiv din Spitalul de Copii Nationwide in Columbus, Ohio; Compania are sediul in Cleveland, Ohio, şi a primit fonduri de la JumpStart Inc., Cuyahoga County Coasta de Nord Opportunities Fund şi de la NIAMS Rare program de boala SBIR. Vizitati www.milobiotechnology.com pentru mai multe informaţii.

Despre Nationwide Spitalul de Copii

7-Clasat de spitale la doar 10 de copii de pe US News & World Report lui 2014-15 "Cel mai bun pentru copii Americas Spitalele Onoare Roll" şi printre primele 10 pe Părinţii 2013 "Spitale Cel mai bun pentru copii" lista revistei, Spitalul de Copii Nationwide este unul dintre naţiunii cea mai mare nu -pentru-profit de sine statatoare reţelele de pediatrie de asistenta medicala care ofera ingrijire pentru sugari, copii şi adolescenţi, precum şi la pacienţii adulţi cu boli congenitale. În ceea ce acasă la Departamentul de Pediatrie de la University College Ohio State de Medicină, Facultatea de Copii Nationwide tren urmatoarea generatie de medici pediatri, oameni de ştiinţă şi specialişti pediatrie. Institutul de Cercetare de la Spitalul de Copii Nationwide este unul dintre Top 10 National Institutes of Health, finantate de sine stătătoare facilităţi de cercetare pediatrica in SUA, de sprijin de bază, clinice, translatie si de sanatate servicii de cercetare la nivel national pentru copii. Institutul de Cercetare cuprinde trei facilităţi de cercetare în valoare totală de 525.000 de metri patrati dedicate cercetării. Mai multe informaţii sunt disponibile la NationwideChildrens.org/Research.

Despre Duchenne Alliance

Duchenne Alianţa este un grup de organizaţii non-profit independente dedicate înfrângerea distrofie musculara Duchenne. Duchenne Alianţa lucrează pentru a promova o mai bună colaborare între mai multe organizaţii non-profit din intreaga lume sa angajat să cucerească Duchenne şi imbunatatirea vietii celor care traiesc cu aceasta conditie progresiva si debilitante irosirea musculare. Fundaţiile membre ale Alianţei Duchenne colabora pentru a co-identifica, co-revizuire, şi co-fond cercetarea biomedicală cele mai promiţătoare. Fondul de cercetare Alianţa Duchenne a fost stabilit pentru a eficientiza programele lor de cercetare biomedicala. Va invitam sa vizitati www.duchennealliance.org să urmeze şi să sprijine progresul nostru.





Distribuie aceasta stire
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: