Distorsiune arhitecturala la san

17-07-2009
laura cornelia
Nu este medic/terapeut
laura cornelia
Buna ziua, de curand am facut o mamografie prin Programul de Prevenire si Depistare Precoce a Cancerului de San.Rezultatul a fost :Anomalie mamografica cu caracter incert pentru care se recomada ecografie mamara si control mamografic pe termen scurt, iar mai sus se vorbeste despre o distorsiune arhitecturala externa stanga.M-am programat de urgenta la ecografie, der pana atunci imi poate spune cineva cam ce ar insemna acest diagnostic?Mentionez ca intre doua menstruatii, cam la jumatatea perioadei am dureri in acel loc, acestea fiind simtite de cca 3 luni.
2 comentarii
0
17-07-2009, ora 15:41
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Programele de "prevenire si depistareprecoce a cancerului" folosec mai mult industrie farmaceutice dacat la oameni caci creeaza din cei mai multi oameni sanatosi poate oameni bolnavi care isi fac griji mari de pe urma la multe diagnoze gresite si termeni medicali pe care nu-i inteleg-

Sansa de a fi operat de cancer fara sa-l ai de fapt creste foarte mult in urma la astfel de mamografii in masa, facute de multe ori in graba si de "specialisti" fara experienta.

In plus exista si o multime de calcificari si alte dereglari la sani care provoaca dureri si noduri si nu tot
ce apare trebuie sa insemne cancer la san.

Cancer la san fac numai femeiile care au probleme si conflicte cu sotii sau cu copii in familie, fara aceste probleme un cancer la san nu se poate dezvolta usor. Iar tumoarea care apare este incercarea trupului de a balansa situatia dereglata in corp si nicidecum ceva care trebuie taiat de urgenta, asa cum face medicina.
Orice cancer oriunde apara are la baza un conflict psihic de durata sau abrupt.
Acest lucru a fost dovedit si redovedit de mult (Dr. Hamer).

Noduli dispar si apar in functie de conflicte. Daca nimeresti la doctor chiar in faza de conflicte acute care se manifesta prin noduli mai mari ai ghinion.
Aceleasi mamogarfii facute de ex. dupa und divort sau o luna de concediu pot da rezultate negative.

De aceea si interesul industriei farmaceutice de a mamografia femeile cat mai des caci asa au sanse mai mare sa le taie si sa le umple cu cistostatice sau sa le radieze decat daca se duc ele singure la controale.

Din pacate medicina clasica ignora progresul cand este vorba de a vindeca oamenii caci cu sanatatea nu se face bani ci numai cu boala.

Nu intra deci in panica pentru niste dureri caci cauza lor poate fi alta si in panica nu poti gandi si actiona cum trebuie si te vei lasa influentata de doctori ca sa te taie si spanzure cum vor ei. Gandeste ca este corpul tau si nu al lor si ca in plus mai exista si un Dumnezeu care te poate ajuta.

Cugeteaza in liniste si mai incearca si sfaturi de la medici din medicina alternativa.
0
20-07-2009, ora 22:53
laura cornelia
Nu este medic/terapeut
laura cornelia
Buna, tin in mod deosebit sa-i multumesc lui scarface pentru "radiografia" la rece facuta, si sa va anunt ca are perfecta dreptate.Este bine sa ne facem controale periodice care sa monitorizeze starea de sanatate dar...
La acest " dar"va rog sa va opriti toti cei care mai credeti (ca de altfel si mine ) ca ceea ce se face in masa si la gramada este si bun.

Nu contest ca niste oameni care stau departe de familii facand o munca titanica nu sunt si bine intentionati, sau ca nu ar avea o pregatire pe masura...dar intervine factorul uman, oboseala, frustrarea, poate uneori si dispretul ascuns(noua ni s-a reprosat ca oameni ca in Bucovina nu au mai intalnit si asta in sensul rau).

Pe scurt, eu nu am nimic la san, am facut o ecografie dupa indicatiile din concluziile mamografiei si multumesc lui Dumnezeu nu este nici pe departe ce scria in ele.Ceea ce m-a frapat ajungand la cabinetul unde am facut ecografia este ca nu eram singura care asteptam cu groaza in suflet sa vad ce va fi, eram mai multe care participasem la acest program si care fusesem indrumate spre un anume cabinet si spre un anume doctor...

Acum intelegeti ce vreti, daca o sa va aflati vreodata in situatia mea, puneti un mare semn de intrebare asupra diagnosticului si cereti si a doua opinie.

Inca o data multumesc tuturor care s-au gandit la mine macar citind mesajul meu disperat, ii multumesc lui scarface care m-a intarit si va urez la toti multa, multa sanatate! Doamne ajuta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.