ma deranjeaza foarte tare aceasta ragusala.. ce mai pot face ceva pt a-mi recapata vocea?

24-06-2011
Croitoru Laura
Nu este medic/terapeut
Croitoru Laura
Am fost diagnosticata de la varsta de 2 ani si jumatate cu papilomatoza laringiana, pana in prezent am suferit 25 de interventii chirurgicale, mentionez faptul ca acum am 18 ani.Am suferit si de paralizia corzilor vocale timp de 2 ani.Boala nu inceteaza sa recidiveze, am trecut si peste pubertate(moment in care ar fi trebuit sa stagneze boala la indicatiile medicilor).Acum problema principala este ca in vocea mea exista o ragusala permanenta si chiar nu stiu ce sa fac pentru a disparea.Ce-i drept nu am mai fost de cativa ani buni la un control.Cand boala recidiveaza raman total fara voce si de cativa ani buni merg la acelasi medic ORL-ist pt a ma opera, nefiind necesar un control.Insa ma deranjeaza foarte tare aceasta ragusala si sper din tot sufletul ca mai pot face ceva pt a-mi recapata vocea. Multumesc anticipat!
6 comentarii
0
24-06-2011, ora 09:05
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
cum au fost facute interbentiile???? clasic, cu laser?
0
25-06-2011, ora 08:10
Dr. Orl
Identitate neconfirmată
Dr. Orl
La ce medic ati facut operatiile? S-a folosit si Cidofovir? recomand Dl Profesor Sarafoleanu!
0
26-06-2011, ora 15:00
Croitoru Laura
Nu este medic/terapeut
Croitoru Laura
Interventiile sunt clasice sub anestezie generala prin intubare..Interventiile le fac la Grigore Alexandrescu, medicul meu fiind Moga iar dupa iesirea la pensie, doctorul Balanescu si nu s-a folosit cidofovir.Am fost la Dl doctor Sarafoleanu Senior, fiind de acord sa ma opereze, dar anestezistul nu a vrut pt ca la momentul respectiv eram destul de mica.
0
26-06-2011, ora 16:59
Dr. Orl
Identitate neconfirmată
Dr. Orl
Sfatul meu este sa incercati iarasi la Dl Prof. Codrut Sarafoleanu (fiul)! Este important sa va faceti rost de cidofovir! Nu garanteaza nimeni ca vocea revine la loc dar este important ca sa se mentina in frau rata recidivelor!
0
13-11-2011, ora 14:20
baltazar
Nu este medic/terapeut
baltazar
Buna ziua si eu am probleme cu papilomatoza pe coarda vocala... Am fost operat cu laser dar peste 2 luni iara-si am ragusit. Mi-a zis doamna doctor ca ar trebui sa fac rost de Cidofovir dar nu se poate gasi in Romania... Imi puteti spune de unde pot face rost de aceasta injectie??
0
04-12-2017, ora 09:48
Sofia G.
Nu este medic/terapeut
Sofia G.
Bună ziua,

Vă supun atenției existența unui grup de discuții pe tema tulburărilor de voce. Este un grup închis pe facebook și se numește "Vocea mea pe bune - informații și suport ptr tulburările vocii". De asemenea, ne puteti scrie pe adresa: intreaba@faravoce.ro. Vă așteptăm alături de noi!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.