Discopatie lombara cu lombosciatica

26-05-2012
adicutz
Nu este medic/terapeut
adicutz
Buna ziua.Sunt un pacient de 22 ani.Am 1, 68 cm si 66 kg.De aproximativ un an de zile simt o durere la soldul stang undeva la inchietura, inspre muschii fesieri.La inceput durerea era mica, aparea si disparea(de multe ori aparea cand vremea de afara se innrautatea).Nu prea i-am dat importanta.Situatia s-a innrautatit incepand sa ma doara tot mai profund si mai des.
Am hotarat sa merg la spital sa ma vada un medic ortoped.Ajuns la medic, a decis sa ma interneze o saptamana in spital pentru tratament.Mi s-au facut radigrafii la sold, la coloana, examen neurologic, analize de sange si urina.Diagnosticul fiind urmatorul:Contuzie forte sold stang.Discopatie lombara cu lombosciatica stanga amputata.Redoare moderata sold stang.Sinovita subacuta sold stang.
Timp de 5 zile mi s-a facut ketonal injectabil, vitamina B injectabila, piafen si diazepan.Dupa aceste zile m-au externat recomandandu-mi inca 10 zile de concediu medical.La externare mi s-a prescris Mydocalm(150) si Arcoxia(60).
Au trecut deja 2 zile si inca ma doare destul de rau locul in special dupa ce ma ridic din pat.
Cu stima si respect rog un specialist sa isi dea cu parerea, daca ar mai fii ceva de recomandat, vreun medicament ceva pe langa ce iau acuma sau orice ma poate ajuta sa scap de aceasta durere urata.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Discopatia lombară - tratament, recuperare și evoluție
  •