Discopatie

31-03-2015
analysis
Nu este medic/terapeut
analysis
Buna ziua.

Mama mea are o durere de la ceafa, omoplat, umar si toata mana stanga. O doare f tare, nici noaptea nu prea poate dormi de durere. A facut o radiografie si rezultatul este spondiloza cervico-dorsala si discopatii cervicale(osteofite marginale-posterioare si ant supraetajate cervico-dorsale, pensari interdiscale cervicale c 5, 6 si 7, rectitudine de profil la nivel cervical si vertebre cervico-dorsale aliniate posterior]. Dr i-a spus sa mearga la fizioterapie si sa ia midocalm. A facut deja catva sedinte de fizioterapie dar nu a lasat-o deloc durerea. Imi puteti recomanda si altceva ce ar mai putea lua/face ca nu o lasa durerea nici o clipa. Multumesc
1 comentarii
0
31-03-2015, ora 21:11
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Daca are asemenea dureri care nu cedeaza la tratament, poate sa fie vorba de un sindrom compresiv provocat de o hernie de disc cervicala ce nu se vede pe radiografie. In acest caz ar fi necesar un RMN de coloana cervicala si in functie de rezultat, un consult neurochirurgical.
Pot sa va spun ca acolo unde alte tratamente nu dau nici un rezultat, se obtin rezultate foarte bune cu mezoterapia locala homeopata aplicata pe meridianele si punctele de acupunctura.
Daca va intereseaza mai multe informatii, va recomand sa studiati siturile de specialitate.
Cu stima si respect:
dr Petre Muresan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.