Din cauza Diabetului pot sa am probleme cu decalotarea?

28-12-2008
mihai80
Nu este medic/terapeut
mihai80
Am glicemie foarte mare(peste500) si se pare ca am diabet zaharat(consum sucuri si dulciuri), deci ma gandesc ca de aici si problema mea cu organul sexual.De vreo 6 luni am probleme cu decalotarea, adica nu pot decalota deloc, nici in erectie, nici cand e moale.Mai am ceva chestie alba sub piele, deci pe capul penisului, ca un fel de aracet, parca miroase a lapte.Daca ma apuca mancarimea, frec si storc si iese ca un fel de branza.Oare este ok, daca fortez decalotarea, pana iese capul afara?O singura data am reusit sa-l scot si a ramas asa circa o saptamana, dupa care iar mi s-a gatuit penisul cu pielea preputului.Nu ma deranjeaza(nici la urinat sau masturbat), dar cum pot sa-i cer unei fete sa faca sex, cand am aceasta problema.Ma gandesc ca nu ar fi de acord cu un contact sexual, sa nu-i dau si ei ceva boala.Nu voi merge la medic, deci daca stie cineva o rezolvare.Ar trebui musai sa trec pe insulina si se va rezolva si cu decalotarea?Mersi.
2 comentarii
0
28-12-2008, ora 20:51
allex65
Nu este medic/terapeut
allex65
problemele tale sunt complexe, datorate diabetului zaharat de tip II de care suferi. Datorita acestui lucru au aparut problemele care nu se vor sfarsi decat daca vei tine o dieta care sa-ti permita sa aduci glicemia in limite normale. Problema ta ar putea fi rezolvata numai daca mergi la medic, cred ca ai balanita sau balanita candidozica care necesita tratament de specialitate si care a aparut datorita nivelului foarte ridicat al glucozei din sange. Nu trebuie sa treci pe insulina de prima data, poate niciodata, daca respecti tratamentul. Cred ca poti reveni la normal daca faci tratament cu Amaryl si Siofor, dar prima data mergi la un medic care este specialist in boli de nutritie si diabet, apoi la medicul dermatolog. Succes
0
29-12-2008, ora 07:04
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Stai cu glicemia asta enorma si nu iei tratament????Medicul tau de familie nu te-a trimis la diabet?Cei cu asa o glicemie sunt internati de urgenta, tu te gandesti la sex si poti oricand intra in coma hiperglicemica.Jos ai intr-adevar o balanita candidozica, dar pot apare oricand infectii mult mai grave in organism daca nu este tratat diabetul tau care este de tip I, are nevoie de insulina.Mergi neaparat la o clinica de diabet sau la o clinica medicala pentru internare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.