Dificultate respiratie

16-04-2015
Adelin.Trailescu
Nu este medic/terapeut
Adelin.Trailescu
Buna ziua.
De vreo 2-3 saptamani tot am senzatia de insuficienta respiratorie, defapt, simt ca respir normal dar am impresia ca nu am destul oxigen, chestia asta m-a apucat brusc intr-o seara pana atunci neavand probleme de genu', am tratat cu nepasare pana aseara dupa ce am stat cateva ore bune la calculator m-a apucat acea insuficienta respiratorie, parca aveam presiune in cap, ceva palpitatii, apasare in piept, nod in gat si privirea putin incetosata, am trecut in pat cu speranta ca imi va trece pana dimineata dar de unde tot asa mi-a fost si plus ca nu am avut liniste toata noaptea, daca ma intorceam pe partea stanga mai rau ma apuca, mainile erau reci. Dupa ce m-am trezit am stat vreo 10 minute relaxat pe scaun iar dupa mi-am luat tensiunea cu un tensiometru digital, era 15 cu 8 si pulsul 67. Anul trecut mai spre iarna aproape am fost la un control cardeologic si mi-a iesit totul bine, in schimb acum vreo 2 luni mi-am facut cateva analize unde au iesit putin crescute:
Trombocrit: 0.304
Limfocite: 47
Monocite: 9
HDL-Colesterol: 38
Si TGO si TGP cam marite, erau unul 200 si ceva si celalalt 300, nu mai stiu exact.
Am 1.71m inaltimea si 68kg niciodata nu am scazut sub 65 si nu am depasit 70kg, ultimele saptamani am fost mai tot timpul suparat, putin stresat. Cam atat am avut de zis, va rog mult daca se poate sa-mi ziceti ce ar putea fi deoarece in momentul de fata sunt cam nelinistit cu ceea ce priveste sanatatea mea.
1 comentarii
0
19-04-2015, ora 18:17
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Posibil anxietate. Cititi pe net articolele de specialitate. Verificati daca va incadrati si faceti test de anxietate pe net.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: