Dificultari respiratie + ticuri

22-11-2011
Cristim00
Nu este medic/terapeut
Cristim00
De cand eram mic aveam ticuri la o anumita perioada de timp ( un tic la un an jumate 2 sa zic asa ) strambatul nasului, limba scoasa afara etc. Printre acestea se mai numara si respiratia grea ( respiram si nu simteam ca am aer ) trecea... dar de 1 an si jumatate a revenit acest tic... se accentueaza la mahmureala de ex + ca acum sunt mai multe ticuri deodata care le fac necontrolat.. am fost la medic... m'a ascultat la plamani.. EKG normal.. ce poate fi ? ceva psihic ? ahh plus ca am avut 2 atacuri de panica la viata mea... in 2010 vara ( eram la mare... dupa o noapte nedormita, mahmur + umblat prin caldura la 40 de grade ) si anul acesta tot la mare in aceleasi circumstante. As aprecia o opinie cat mai rapida va rog frumos. Multumesc.
1 comentarii
0
23-11-2011, ora 15:13
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Ticurile sunt pe fond psihic. Ele se accentueaza in perioadele de stres. Daca nu aveti nici un alt simptom, iar ele nu sunt foarte suparatoare, nu faceti nimic. Daca sunt multe ticuri si deranjeaza foarte tare, atunci se poate da un medicament de catre psihiatru, dar numai dupa o consultatie prealabila.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici