Diagnostic nesigur

12-10-2008
betty73
Nu este medic/terapeut
betty73
Buna ziua. Am nevoie de ajutorul dumneavoastra.
Din luna mai si pana in prezent am facut analize periodic, in special cele legate de afectiuni ale ficatului. Rezultatele analizelor sunt bune ( electroforeza, GGT, bilirubina, etc.) cu exceptia transaminazelor care o data sunt normale, apoi cresc peste valorile normale, si tot asa incat doamna doctor nu mai stie ce sa-mi spuna ; nu a ajuns la un diagnostic precis. Precizez ca la ecografia abdominala mi s-a spus ca ficatul este normal, nu prezinta modificari, doar ca am fierea lenesa si prezinta sedimente. Transaminazele se prezinta astfel: TGP=58 - 102; TGO= 38 - 78. Incerc sa mananc cat mai sanatos cu mult timp inainte de a afla ca am probleme de sanatate. Fumez si beau cafea dar nu in mod exagerat. Ce ar putea fi? Am facut analizele si pentru hepatita A, B, C si au iesit negative.
Va multumesc.
8 comentarii
0
12-10-2008, ora 00:00
Dr. Adina Mester
Identitate neconfirmată
Dr. Adina Mester
Cum stati cu greutatea corporala si cu colesterolul, trigliceridele etc?Daca bine atunci faceci investigati de specialitate pentru o hepatita cr.autoimina
0
14-10-2008, ora 00:00
betty73
Nu este medic/terapeut
betty73
Buna seara.
Colesterolul si trigliceridele sunt normale. Am 64kg la o inaltime de 1.68m. Ce teste ar mai trebui sa fac pentru a sti daca este vorba despre hepatita autoimuna?
0
03-11-2008, ora 16:31
Dr. Gheorghiu Mihaela
Medicina naturista, complementara, alternativa, ploiesti, brasov, bacau-colaborare cab.medicale
Dr. Gheorghiu Mihaela
Cum mananci fructele raportat la distanta fata de mese.combini diferite sortimente de fructe?intre teste au fost episoade de stress sau suprasolicitari?
0
04-11-2008, ora 21:23
pac60
Nu este medic/terapeut
pac60
ai incercat sa consulti un neurolog? par a fi simptome de dezechilibru neuro-vegetativ. Cauta cauza dincolo de clinicul evident...vezi si paratiroida care desi nu e implicata direct loveste si induce in eroare multi specialisti (eventual o compresie a foliculilor tiroidieni pe paratiroida). De ce iti spun asta? simplu! nu stiu nimic despre tine dar cred ca ai pana in 25 si esti putin mai nervoasa decat ai vrea sa fi.
0
05-11-2008, ora 19:34
betty73
Nu este medic/terapeut
betty73
Multumesc pentru sfaturi.
Pentru 'quantum': mananc multe fructe la fiecare masa, in aceasta perioada mananc mere mai des ; stari de stres si suprasolicitare am aproape zilnic.
Pentru "pac60" : nu am consultat un neurolog, am fost doar la interne si acolo dupa ce am facut multe teste doctorul mi-a spus ca am o boala autoimuna. Ceea ce-mi spui tu despre foliculi si paratiroida nu inteleg si ma sperie si da sunt o fire care se consuma pentru orice ; stresul face parte din viata mea dar. nu am 25 ani ci 35 ani.
0
05-11-2008, ora 20:18
Dr. Gheorghiu Mihaela
Medicina naturista, complementara, alternativa, ploiesti, brasov, bacau-colaborare cab.medicale
Dr. Gheorghiu Mihaela
desi unii medici contrazic, sa nu uitam rezultatele politiei la persoane care nu folosesc alcool insa mananca fructele combinate sau la mese.studiile au aratat ca este important ca fructele sa fie mancate la 2 ore dupa masa sau cu o ora inaintea mesei;de asemenea indicat ar fi cate un tip de fruct.in organism se produc modificari biochimice cu aparitia alcoolului, ceea ce modifica adesea parametrii hepatici.Este bine ca nivelul concentratiei de alcool format nu este mare si regulat incat sa modifice si GGT
de ce nu se produce intotdeauna?pentru ca depinde si de ceea ce mancam la masa.
Dr Gheorghiu Mihaela, -
0
08-11-2008, ora 09:20
betty73
Nu este medic/terapeut
betty73
Da poate ca aveti dreptate ; combin merele cu cereale sau uneori nu mananc nimic altceva decat mere. La servici nu am posibilitatea sa mananc altceva. Si totusi diagnosticul de hepatita autoimuna se confirma? Ce inseamna aceasta? Ce probleme ar putea aparea pe parcurs?
Doamna doctor mi-a recomandat un produs numit "MEGAMIN" care, sune ea ar fi foarte bun. Am citit depre el, apoi, pe internet si se pare ca este foarte apreciat. Dar imi puteti spune daca este asa? Cine cunoaste ceva despre acest produs? Ma refer la experienta practica si nu teorie.
0
08-11-2008, ora 13:59
Dr. Gheorghiu Mihaela
Medicina naturista, complementara, alternativa, ploiesti, brasov, bacau-colaborare cab.medicale
Dr. Gheorghiu Mihaela
Megaminul este bun si mai ales ca este zeolit.pentru hepatita autoimuna se fac investigatii amanuntite iar aici este greu de apreciat.ia megaminul, incearca sa respecti distanta intre mese si fructe, nu mai combin afructele cu nimic, iar daca mananci numai mere si altceva nimic la masa respectiva nu e o problema.
apoi repeta analizele!incearca succesiv analizele la 2 laboratoare diferite.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Investigații paraclinice în bolile hepatice și biliare
  • Moduri în care ne putem distruge ficatul
  • Ficat sănătos - ce poți face pentru ficatul tău (conform studiilor)
  • Semnele și simptomele ficatului (probleme cu ficatul)
  • O proteină, responsabilă pentru atacurile sistemului imunitar asupra ficatului
  • Studiu: ficatul uman ar putea rezista cel puțin 100 de ani
  • Verificarea ficatului - analize, teste și investigații (explicare rezultate ficat)
  •