Diagnostic gresit: nu am pofta de manacare si vomit verde

28-06-2010
CristinaOR
Nu este medic/terapeut
CristinaOR
Ca sa intelegeti cred k am cam mult de povestit...Acum 2 luni am fost intro excursie si am stat 2 zile (nemancata, am rau de masina si cred k am si rau de plecat de acasa) m-am intors si nu aveam nimic, doar o stare de greata la cateva zile.Dupa aceea ma prins o ploaie si am stat cateva ore cu hainele ude pe mine, la 2 zile m-a prins o raceala care ma tinut o luna, cu durere in gat, , tuse, dureri de cap si tot tacamul.
Acum 2 sapt am stat 5 zile la pat, vomitam tot ce mancam si nu puteam sa ma ridic din pat (dureri de cap, ca si cum eram racita..)am fost la un ecograf, iar doctora care ar trebui sa fie specialista mi-a zic k sunt gravida in 2 sapt si cand i-am spus k vomit verde mia zis k o sa am un baiat...mi-am facut test de sarcina si mi-a iesit negativ si la cateva zile mia venit si menstruatia.In fiecare dimineata ma trezesc cu stari de voma si daca vomit, vomit verde si starile de greata le am tot timpu cand ma pun la masa, nu pot sa mananc, nu am pofta de mancare si dak mananc, mananc ca sa nu mor de foame...Nici nu mai stiu ce sa fac, daca ma duc la doctor cu o problema se pare ca plec cu 2 probleme diferite.Ajutatima va rog
6 comentarii
0
28-06-2010, ora 22:03
andrab23fly1
Nu este medic/terapeut
andrab23fly1
La un ginecolog ai fost???? Si ti-a spus ca daca vomiti verde ai baiat??? Si ca esti gravida in 2 saptamani??????? Socant!!!
Mergi la o camera de garda de gastro(medicina interna), probabil ca problema ta e digestiva... Lichidul ala verde este de origine biliara...neaparat investigheaza cauza!
0
28-06-2010, ora 22:16
CristinaOR
Nu este medic/terapeut
CristinaOR
Chiar inainte sa ma duc la ecograf am fost la ginecolog si el nu a zis nimic de chestia asta.
0
28-06-2010, ora 23:03
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
AI putea daca ai posibilitate sa consulti un medic homeopat bun.Daca nu, intra pe - si in functie de localitatea unde stai, ti se va recomanda unu sau daca nu, ti se vor oferi sfaturi sa te vindeci.Multa sanatate


(*modificat de administrator)
0
28-06-2010, ora 23:23
CristinaOR
Nu este medic/terapeut
CristinaOR
Si eu sper mai mult ca orice sa ma vindec dar mai intai trebuie sa aflu care este boala mea reala:| si tocmai dupaia sa fac ceva sa o vindec..sper k pana la urma sa se gaseasca un doctor cu carte si cu multe cunostinte sa imi zica si mie ce am exact nu sa imi dea toti prostii tot felu de diagnosticuri aiurea.Ms
0
29-06-2010, ora 17:09
rrox
Nu este medic/terapeut
rrox
CristinaOR-Buna, nu esti nici prima nici ultima care primeste perle de la medici, auzi baiat ca vomiti verde...hm.Daca zici ca ai fost la ginecolog si nu e nimic trebuie sa mergi la un internist cred care te va lamuri sper.Odata intrat in HORA medicilor greu mai iesi crede-ma pe cuvant, deci mergi la interne si sigur rezolvi(intereseaza-te mai intai la multa lume care e mai bun dr).Bafta.
0
14-07-2010, ora 19:19
N.FLORI
Nu este medic/terapeut
N.FLORI
Si eu am fost in aceeasi situatie, am la fel ca tine rau de masina si vomit, ma simteam ametita, vomitam un lichid verde-galbui si nu aveam pofta de mancare.Am fost la mai multi doctori pana ma gasit raspunsul fiind probleme cu vezica biliara fiind strangulata din nastere.
Dupa aproximativ o luna am racit si am luat antibiotice dar neavand pofta de mancare am luat aceste pastile mai mult pe stomcul gol.Foarte grav pentru ca am facut ulcer esofagian de tip medicamentos si e foarte dureros.
Sper din tot sufletul sa gasesti raspunsul la intrebarile tale pentru ca stiu ca e greu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Riscul de atac cerebral la copii ar putea crește în timpul unei răceli
  • MIT: Vitamina C previne răceala
  • MIT: Usturoiul previne și vindecă răceala
  • Greața în sarcină
  • MIT: Dacă ieși afară cu părul ud răcești
  • Răceală sau gripă?
  • Iată care este singurul supliment ce ar putea preveni răceala
  • De ce apare greața în sarcină?
  • Alergie sau răceală?
  •