Diagnostic epilepsie? De ce?

12-02-2012
demnitate
Nu este medic/terapeut
demnitate
Buna ziua,
In anul 1983 sotul meu care avea 9 ani a avut un accident -a cazut de pe un gard de 2, 5 in cap si a stat 2 saptamani in coma. A fos un domn doctor Kramer care i-a salvat viata si as dori sa-i multumesc si apelez pe aceasta cale daca stie cineva daca acest medic mai profeseaza -lucra la Spitalul nr. 9.
Timp de 25 de ani nu a avut probleme in afara de mici dureri de cap pana in anul 2008 cand a cazut in baie in coma. Semnele au fost o durere de cap, roseata fetei si temperatura. A luat un nurofen iar de acolo nu mai stie decat ca a plecat spre baie unde a cazut. Am facut toate analizele si a avut leucocitoza f. mare, transaminazele la fel si colesterolul. El pana in anul 2008 nu a luat nici un fel de tratament. Toti medicii au spus ca nu e de la cap ca are o infectie in corp dar nu se stiu cauzele. Am facut R.M.N, tomografie, encefalograma..e.t.c. La iesirea din spital e diagnosticat cu epilepsie.dar nu a avut asa ceva.. Se prescrie depakine dar nu-l ia. In anul 2010 iar se intampla la fel dureri de cap, roseata a fetei, febra si in acest moment am fost langa el si mentionez ca a avut o criza ca de epilepsie dar in urma durerii de cap si a starii de rau dupa care a intrat in coma dar si-a revenit intr-o ora. De atunci si pana in prezent a luat depakine de 1000 mg deoarece are 1, 75 si 115 kg( in greutate a luat mai mult dupa acest tratament) si atenolol si atakand pt inima (cardiomiopatie ischemica). El are in prezent 38 de ani. Acum cateva zile face din nou o alta chestie...il ia un tremurat cu cascat (nu mai poate de frig) apoi face temperatura. Culmea transaminazele sunt bune in schimb a crescut glicemia la 253. Oare a facut diabet de la acest tratament? Nu a mai intrat in coma dar in schimb tot la spital la urgenta am ajuns cu el.
Unde sa mai merg cu el? Am fost la Spitalul militar, La Colentina.Dar nu vad ca epilepsia sa fie un diagnostic din moment ce mi se spune ca are o infectie in corp si culmea numai noaptea intre orele 23-01 se intampla.
Va multumesc
1 comentarii
0
24-08-2012, ora 15:06
mirmur
Nu este medic/terapeut
mirmur
nu pot sa-ti dau prea multe sfaturi decat sa-ti zic ca si eu am epilepsie, nu cu crize convulsive ci cu absente si afazii si apoi in timpul absentelor si mie mi s-a intamplat sa plec din locul din care eram fara nici un motiv si sa nu-mi amintesc nimic apoi...apoi chestia cu frigul si eu o am, mi se intampla si cand e cald afara, dar si acoperita tot mi-e foarte frig si dureaza in jur de 2 ore..
dar ceea ce vreau sa-ti spun si e important e ca nici mie nu reuseau sa-mi descopere epilepsia nici dupa cateva encefalograme, R.M.N., tomografii si multe alte vizite - am reusit sa o descoperim cu POLISONOGRAMA.dar nu stiu daca se face in romania.eu am facut-o in italia..
va doresc numai bine si multa sanatate tie si sotului tau
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Top 10 aplicații de smartphone pentru epilepsie
  • Un grup de celule din hipocamp asociate cu comoțiile și pierderile de memorie
  • O nouă terapie pentru managementul crizelor convulsive?
  • Cum afectează Neurontin și Lyrica sinapsele creierului?
  • Opto-vTrap: un nou instrument dezvoltat de cercetători, ce ar putea fi utilizat în viitor pentru tratamentul epilepsiei
  • O peptidă protejează neuronii atât împotriva bolii Alzheimer, cât și a epilepsiei
  •