Diagnostic dificil - posibil Clostridium difficile

31-08-2015
rclsn1
Nu este medic/terapeut
rclsn1
Buna Ziua,

Ma numesc Ciprian, am o intrebare despre situatia starii de sanatate a matusii mele in varsta de 68 ani, ce a fost internata in cateva randuri pe parcursul unui an intreg la mai multe spitale, totusi starea dansei de sanatate nu se imbunatateste. Este posibil sa aiba Clostridium difficile dar nu pot determina cu certitudine.
Nu stim ce sa ne mai facem!
In acest moment prezinta scaune foarte dese, diaree, stari de rau general, uneori greata si varsaturi, forta musculara foarte scazuta. Slabeste intruna!
Slabitul si aceste scaune dereglate nu le putem controla, si sunt de parere ca mult nu mai poate rezista!
Dupa ce am studiat prospectele medicamentelor pe care la ia, am descoperit multe interactiuni intre ele, medicul de familie sustine in continuare tratamentul. Nu pot determina, de ce natura este problema, pentru ca starea de sanatate a matusii mele este foarte complexa, poate fii de natura digestiva, neurologica sau altceva ce inca nu am descoperit.
Nu mai stim ce sa mai facem, Va rog sa ne ajutati cu o parere! Eventual va pot trimite toate documentele medicale ce contin, analize si investigatii, scanate.
Tratamentul pe care il urmeaza in acest moment este: Atoris, Clopidogrel 75mg, Madopar 250mg, Pramistar 600mg, Prestarium 5mg, Sermion 30mg, Sortis 10mg, Davia 10mg.

Va multumesc mult!
1 comentarii
0
01-09-2015, ora 19:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Verificati pe prospectele medicamentelor pe care le ia sa nu fie vreunul care sa aiba ca efecte secundare diareea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: