Cursuri de dezvoltare personala... unde?

14-09-2012
andddra
Nu este medic/terapeut
andddra
Salutare,

Vreau sa va felicit in primul rand pentru tot ceea ce faceti aici pe forum - mi se pare ca sunteti o comunitate f. stransa si ca va ajutati f. mult intre voi. Am aflat de la o prietena de voi, care a trecut printre probleme si a gasit aici niste recomandari f. bune.

Asa ca vreau sa va intreb si eu: stiti cumva undeva in Bucuresti, un curs de dezvoltare personala? Am inceput sa fiu f. pasionata de aspectul asta al vietii mele in ultima vreme si am citit o gramada de carti, insa acum simt nevoia unui grup cu care sa discut aceste lucruri, a unor psihoterapeuti care pot sa-mi dea niste insight-uri.

Multumesc!
3 comentarii
0
14-09-2012, ora 18:38
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
Cauta Stanila (Anghel) Elena
0
17-09-2012, ora 10:06
Psiholog Roxana Alina Olaru
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Roxana Alina Olaru
Buna ziua,

Va felicit pentru decizia pe care ati luat-o. Este extrem de important sa te cunosti. Variantele de lucru in dezvoltare personala sunt fie de grup, fie individuale, in functie de obiectivele dvs. Fiecare maniera de lucru are avantajele sale. Depinde de dvs ce va doriti. Este extrem de important sa va stabiliti un obiectiv sau mai multe pentru demersul pe care il veti urma.
0
23-10-2012, ora 14:00
andddra
Nu este medic/terapeut
andddra
Buna ziua,

Va multumesc pentru mesajele. Am aflat de pe Facebook de un seminar de dezvoltare personala organizat la Clinica Oana Nicolau si mi-am facut o programare pentru saptamana viitoare. Sunt foarte curioasa cum o sa fie, este exact ceea ce cautam! O sa revin cu impresii!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul