dupa dezvirginare am dureri de burta

07-02-2014
Xtina02
Nu este medic/terapeut
Xtina02
Buna, este normal sa am dureri de burta dupa ce am facut sex pentru prima oara? Nu a fost protejat si el nu a ejaculat in interior plus ca eu folosesc anticonceptionale de un an si amandoi ne-am facut analizele.
5 comentarii
0
07-02-2014, ora 22:56
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
Xtina

nu stiu cat de normal este...dar nici cat de anormal(si spun asta pentru ca difera de la femeie la femeie)poate tie asa ti s -a intamplat, o alta femeie poate nu are nimic, pe o alta poate o doare capul etc etc...nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi ca nu ai de ce...
si un sfat cat se poate de util ar fii sa va protejati totusi ca apoi vii si tu cu intrebari de genul:iubitul meu a ejaculat in afara..oare aunt insarcinata???ai fi surprinsa sa vezi cate fete pun intrebarea asta.prezervativul va scapa de stres inutil, plus o sarcina nedorita!!!o seara faina!
0
08-02-2014, ora 13:10
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Daca contactul sexual a fost mai agresiv se poate sa fi ramas cu aceasta durere de burta am mai intalnit si la alte fete, ce ma intriga pe mine este DE CE AI LUAT UN AN ANTICONCEPTIONALE daca erai virgina?
Acele dureri pot fi si de la modul in care ai fost deflorata pt ca instinctiv tu teai incordat pt ca unele fete au dureri mari prima oara, si la unele este foarte greu prima oara, conteaza daca ati apelat la metodele de relaxare, stat in apa calda inainte, lubrifiere, preludiu, deflorare incet si altele.
0
08-02-2014, ora 17:22
Xtina02
Nu este medic/terapeut
Xtina02
Am fost la ginecolog si mi-a prescris anticonceptionale pentru ca am sindromul ovarului polichistic, deci nu le-am luat doar asa.
0
08-02-2014, ora 17:37
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
poti raspunde si pe privat la cealalta problema daca esti mai emotiva.
0
08-02-2014, ora 23:11
maryter
Nu este medic/terapeut
maryter
salut zicetimi va rog daca e normal am fost vergina pina la 23 de ani am hotarit sa o fac cu prietenu meu dar cinstit nu am avut placere sa fie faptu ca eu vergina si tirziu am ineput veata sexuala si ca a durat putin in sens ca sintem ambi la munca el germania eu italia si doar o luna am fost impreuna si alta eu nam avut orgasm cit am avut relati poate fi cauza acestor termeni?????????????????????????
???????????????????
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dezvirginarea - ce trebuie să știi, sfaturi și explicații
  • Sexul pentru prima dată - ce trebuie să știi
  • Durere de burtă
  •