Dezlipirea prematura de placenta normal inserata

30-03-2007
alexandra - teodora
Nu este medic/terapeut
alexandra - teodora
In urma cu doua saptamani am suferit o dezlipire de placenta (cel putin asa mi s-a zis) si cu 3 ore inainte de nastere copilul a murit. Nu am avut nicio problema in timpul sarcinii, am facut toate analizele recomandate de medicul ginecolog personal, totul a fost ok. Copilul era bine dezvoltat, mi-au zis la echo ca e totul ok si totusi cand am ajuns in sala de nastere copilul a murit. nu am facut nici hipertensiune, niciun traumatism (stiu ca acestea sunt posibile cauze), nu beau, nu fumez, nam consumat droguri, deci care ar fi cauza? Nasterea mi-a fost declansata. Exista riscuri sa mai patesc inca o data asa ceva?
2 comentarii
0
14-04-2008, ora 00:00
Dr. Stela Tirneci
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti, sector 1
Dr. Stela Tirneci
Nu exista riscul sa mai patiti inca o data acest lucru.Spuneti-mi va rog daca dupa declansarea nasterii bataile cordului fetal erau active?
0
05-05-2009, ora 14:00
bandrei
Nu este medic/terapeut
bandrei
Draga Alexandra cu mult regret pot spune ca si sotiei mele i s-a intamplat acelasi lucru. Explicatia medicului a fost :desprindere placenta. As vrea tare mult sa aflu care a fost cauza desprinderii premature a placentei. Sotia mea a fost supravegheta de la prima luna de doctor si pot spune ca a avut o sarcina perfecta. Copilul dezvoltat, 3, 6 Kg, fara malformatii. Pe 1 mai 2009 se indeplinise termenul de 40 saptamani si intamplarea a facut ca doctorul era de garda. Am fost programati pentru aceasta data. Dupa constatarile facute de doctor s-a decurs la declansarea nasterii(avea dilatatie 2). De aici in colo nu-mi pot explica ce a determinat sa se desprinda placenta. Daca ai detalii de orce natura te rog sa mi le trimiti! -
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: