Deviatie de Sept - A 2 a operatie?

24-03-2011
VeroDevdas
Nu este medic/terapeut
VeroDevdas
Buna ziua. Am 25 de ani si de 23 ma lupt cu deviatia de sept. La 2 ani dintr-o cazatura mi-am rupt nasul, iar osul a luat forma literei Z. Folosesc de mica Bixtonim (stiu ca sunt dependenta de el, dar nimic nu ma desfunda la nas), cam 1-2 sticlute pe saptamana. La 14 ani am fost operata, insa medicul mi-a spus ca este vorba doar de o operatie provizorie, intrucat oasele sunt inca in formare. Am avut ceva probleme imediat dupa operatie, nu puteam respira pe gura si tensiunea mi-a scazut foarte mult, dar medicii au rezolvat problema aceasta.
As vrea sa scap de chinul picaturilor de nas. E ingrozitor sa te trezesti de 3 ori pe noapte sa iti pui picaturi in nas pentru ca nu poti respira si sa mai ai si problema sforaitului.
Exista ceva riscuri?Sau pregatiri anterioare operatiei?
Stiti un doctor bun si un spital bun in Bucuresti?
2 comentarii
0
24-03-2011, ora 13:58
carmen dicu
Nu este medic/terapeut
carmen dicu
Buna ziua, fiul meu a avut deviatie osoasa si cartilaginoasa. Era fotbalist si dupa cateva minute trebuia sa respire pe gura avand probleme cu nasul. Din sufletul meu te sfatuiesc sa faci operatia de deviatie de sept pentru ca vei fi foarte multumita. In timp trebuie putin cate putin sa renunti la Bixtonim pentru ca iti da reatie inversa(de infundare a nasului) din ce in ce mai rau.Ca sa nu pun la socoteala si dependenta.Daca vei avea ambitia sa stai 1 sapt. fara bixtonim vei vedea ca in timp nasul se desfunda singur.La inceput mai greu apoi f. usor. In Buc. nu stiu nici un O.R.L.ist, dar in Timisoara da. Multa sanatate si OPEREAZA-TE.Succes.
0
03-05-2011, ora 20:03
DCarmen
Nu este medic/terapeut
DCarmen
Raspuns ptr.Verodevdas. spitalul Panduri Bucuresti.Dr. Mihaela Negrila un medic exceptional, eu sunt operata de deviatie de sept de dumneaiei.Ma simt foarte bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul