| |
|
|
|
| |
Detoxifierea organismului cu Colonix
|
|
Autor: Daniela2008 |
Data: 30-05-2008 |
|
Produsele pentru detoxifierea organsimului sunt din ce in ce mai cautate de multi dintre noi. Un program care este eficient in acest sens este Colonix, cu o compozitie din plante si fibra naturala extrasa din Psylium. Pe langa detoxifierea organismului mai ajuta in constipatie, hemoroizi, indigestie, infectie cu candida. Cel mai important este insa curatarea colonului de toxinele acumulate si o data cu aceasta reglarea functiei intestinale. Mai exista si programul Toxinout care ajuta in eliminarea toxinelor din rinichi, ficat, sange si a metalelor grele din tot organismul. Un componet important al acestui program este FloraProtect Probiotics pe baza de probiotice care ajuta in refacerea florei intestinale astfel intarind sistemul imunitar. |
|
|
Comentarii / raspunsuri: 5 |
|
|
Autor: izolta |
Data: 19-06-2009, ora 15:16 |
Raporteaza continut inadecvat
Continutul a fost raportat!
Raporteaza continut inadecvat |
|
Inca nu am auzit de acest produs, dar am cautat pe internet si am gasit informatii.Parerea mea personala este ca, programul colonix este mult mai complex de cat numai fibra de psyllium.Programul colonix cotine si paranilul pentru parazitii intestinali ( stim bine ca in fiecare organism exista paraziti )
Din cauza parazitiilor ne putem balona, pot provaca dureri de stomac, eu am citit undeva (tot pe forum) despre un domn care avea paraziti intestinai si din cauza parazitiilor era tot timpul obosit si avea dureri abdominale, discomfort, pana la urma a incercat programul colonix timp de 3 luni de zile si in ziua de azi este un om sanatos plin de energie , vitalitate, fara paraziti si toxine.
Mai exista si ceaiul kleriTea, care este un produs faorte eficient, calmant asupra organismului uman.
Poate ca este bun si produsul de la medicer bios dar eu raman la Colonix, mai scump dar cu mai multe calitati.
|
|
|
Autor: Nicoleta720 |
Data: 21-11-2009, ora 19:07 |
|
Mă numesc Nicoleta..din Buzău..varsta 37 de ani...Nici eu n-am crezut în eficacitatea acestui produs, dar nu am avut de ales.Timp de 2 ani am avut scaune moi si dureri groaznice de stomac, stări de vomă.Am mers la medicul de familie si mi-a spus ca am probleme cu stomacul si mi-a dat sa fac analiza helicobacter ,dar nu mi-au iesit bune. Mi-a prescris tratament cum ar fi: Zentel si Omeran timp de 6 luni...bineînteles neavand nici un efect. Eu având tot aceleasi simptome , dar după toate astea mi-a apărut hemoroizi din cauza scaunelor moi. Slabeam din ce in ce mai rău si nu stiam ce sa mai iau .Doctoru imi dăduse internare la Bucuresti ca nu stia ce să imi mai dea .Sotul meu a căutat pe internet si a găsit acest produs in care se regăseau simtomele pe care le aveam .Am folosit acest produs Colonix care mi-a fost de folos. Mă simt bine , mănânc orice si n-am mai avut probleme cu stomacu si mi -a dispărut si hemoroizii .Eu sint mulţumită de acest produs .
|
|
|
Autor: DeyaB |
Data: 22-03-2010, ora 16:37 |
|
si eu urmez acum o cura de detox . Este vorba despre ColonHelp, mi l-a recomandat un medic gastroenterolog de la Spitalul Fundeni. Cura cu ColonHelp este de 3 luni insa eu sunt abia la finalul primei luni. Cu toate astea efectele se vad - nu mai sufar de constipatie, beau multa apa, deci imi curat si rinichii si tenul imi este mai curat. In plus se pare ca am slabit si 2 kilograme pentru ca iau produsul cu o jumatate de ora inainte de masa si imi da o stare de satietate
|
|
|
Autor: creata82 |
Data: 29-04-2010, ora 13:51 |
|
Salut tuturor!!!Vreau sa va spun ce am facut eu.Datorita faptului ca de aproximativ 20 de ani am luat(si iau) zilnic pastile, in urma cu 8 luni am inceput detoxifierea cu produsul Colonix.Vreau sa spun ca nu credeam ceea ce citisem despre el si nici acele imagini "socante",dar eram disperata pentru ca mereu eram obosita.Dupa ce un medic neurolog m-a sfatuit sa iau un produs pt.detoxifierea organismului,am ales de pe net acest Colonix.Am luat Colonix 15 zile,deoarece a intervenit o problema la nas si am facut operatie de etmoidita si deviatie de sept.Dupa ce am iesit din spital(doar 2 zile am stat) am avut o mare surpriza:intr-o dimineata m-am trezit foarte ametita,am mers la wc. si am avut un scaun asemanator cu cele din poze(lung de vreo 30 cm,plin de mucus si cu un miros ingrozitor).Dupa 5 minute nu mai eram deloc ametita.Se pare ca, desi facusem pauza3-4 zile produsul lucra in organism.Acum(dupa 8 luni)am reinceput(caci atunci ma deranja prea tare operatia facuta la nas ca sa am chef pt.detoxifiere).Astazi este a treia zi si vreau sa spun ca ieri am avut un scaun normal,dar cu un miros de imi venea sa vomit!!!Ma scuzati daca v-am plictisit,dar am vrut sa va spun ca eu cred ca totusi Colonix functioneaza .Mai vb.Pupici!
|
|
|
Autor: florina.tampa |
Data: 24-06-2010, ora 12:28 |
|
buna tuturor,
referitor la programele acestea COLONIX SI TOXINOUT eu le-am facut pe amandoua, si sunt clienta fidela inca de acum 2 ani de zile.
pe mine m-au ajutat foarte tare in privinta cosurilor, a oboselii pe care o avem in mine, balonare, si spre mirarea mea m-a ajutat foarte tare la CANDIDA pe care o avem.Sunt foarteeeee incantatat deoarece eram foarte sceptica cand le-am utilizat dar am vazut reclama pe ROMEDIC am intrat la ei pe site si am comandat, PS: IN 1 ZI AU AJUNS:)
as dori daca poti sa imi spui creata82, tu in perioada de pauza iei ceva de la ei ex fibra, ceai etc?deoarece eu iau acum detoxigreen deoarece am inteles ca este un foarte puternic antioxidant , are foarte multe vitamikne si cred ca este ok acum in perioada asta de vara.
pana acum luam aproape in fiecare luna flora protect si rezultatele sunt pe masura.
merita incercate si mai ales avut incredere
mersi pusiiii
|
|
Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati (formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici
|
|
Publicitate:
|
|
| |
Logare membri:
|
Statistici forum:
Utilizatori inscrisi:
83205
Ultimul utilizator:
inna20
Total mesaje:
178583
Ultimul mesaj:
11-09-2010
37 useri inregistrati; 2287 vizitatori neinregistrati; |
|
| |
Suntem o echipa de profesionisti, specializati in domeniile: psihologie, psihoterapie, psihiatrie si logopedie. Te asteptam cu drag intr-un cadru primitor si linistit.
PSIHOLOGIE, PSIHOTERAPIE,PSIHIATRIE, LOGOPEDIE BUCURESTI
contacteaza-ne acum!
Mai simplu ca niciodata! Porti aceste inele magnetice speciale in timp ce mergi pe jos si se reduce pofta de mancare intr-un mod natural si eficient.
90 RON
| Cauta pe ROmedic: |
 |
 |
 |
 |
| |

Cauta in articole
Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie. |
|
|
Cauta pe Forumul ROmedic