Despre virginitatea la barbati

11-09-2010
E.U.P.
Nu este medic/terapeut
E.U.P.
Buna ziua!

Stiu ca s-a mai discutat despre acest subiect de multe ori pe acest forum, cateva dintre ele le-am citit si eu, insa am simtit nevoia sa deschid acest topic pentru a putea pune si eu diferite intrebari despre acest subiect.

o Multe site-uri spun ba ca ata la barbati se rupe de obicei la primul contact sexual, ba ca nu se rupe de obicei la primul contact sexual. As dori sa stiu care este raspunsul real.
o Penisul este inconjurat (ca sa ii spun asa) de o pielita care este legata de ata. Atunci cand tragi pielea in jos pe penis pentr-u a-l "belii" (asa cum se zice popular), pielea aceea care este legata de ata se largeste ca un elastic, insa daca este eliberata pielea aceea se intoarce pana sub capul penisului.
Este posibil ca acea piele sa se largeasca in timpul masturbarii astfel incat atunci cand penisul este "belit" acea pielita sa nu se mai intoarca pana sub capul penisului si sa ramana mai departe de acesta, sau acest lucru se intampla numai in timpul actului sexual?
(sper sa intelegeti intrebarea mea)
o Legat de ata freutului, este posibil ca aceasta sa se largeasca putin cate putin sau se rupe dintr-o data?
o Ata freutului se poate rupe si prin masturbare sau doar in timpul actului sexual?

Acestea sunt deocamdata intrebarile mele. Daca voi mai avea si alte intrebari legate de acest subiect le voi pune in acest topic.
Va multumesc anticipat!
Cu stima, Paul.
1 comentarii
0
12-09-2010, ora 16:32
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
De preferat ar fi ca in loc de "belit" sa folosesti expresia: decalotat, suna mai frumos.
Nu iti pot raspunde decat la ultima intrebare, pt ca la restul nu prea ma pricep sincer, ca nu am vazut pana acum decat penisul sotului meu, iar lui i s-a facut circumcizie de cand era mic, avand in vedere religia...
Stiu din auzite ca frenul (ata penisului) se poate rupe la contact sexual, dar si prin masturbare :). Eu as opta pt prima!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici