Desfundare trompe uterine

04-02-2012
whitesnakec@gmail.com
Nu este medic/terapeut
whitesnakec@gmail.com
Bună ziua!

Aş dori să aflu preţul unei astfel de intervenţii. Am înţeles că există 2 tipuri de intervenţii, dar nu cunosc preţul pentru niciuna dintre ele.

Mulţumesc!
1 comentarii
0
05-02-2012, ora 12:14
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
Buna ziua!
Singura persoana care poate sa te indrume si sa iti recomande ce interventie chirurgicala trebuie sa faci este medicul ginecolog care te-a consultat si care ti-a facut laparoscopie sau histerosalpingografie. Daca nu ai facut (una dintre) interventiile astea si diagnosticul a fost pus doar anamnestic/clinic/eco atunci ar trebui sa le faci. Pe baza asigurarii de sanatate si cu bilet de trimitere de la medicul de familie laparoscopia cu cromopertubatie/ histerosalpingografia se pot face gratuit in spitalele de stat. In functie de rezultatul acestor investigatii se recomanda sau nu neosalpingostomie sau fimbrioplastie, interventii care se pot face si in timpul laparoscopiei diagnostice.
Preturile la spitale private sunt postate pe siteurile lor --de ex la medlife pretul e de 3000-3500 lei. Problema este ca acesta interventie nu se poate face in toate cazurile si de multe ori e ineficienta sau apar complicatii(sarcina extrauterina) si se ajunge tot la FIV.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Inflamarea („înfundarea”) trompelor uterine
  •