Dermatita Seboreica de 2 luni

27-05-2010
Armin
Nu este medic/terapeut
Armin
Buna, am 25 de ani si am fost diagnosticat cu dermatita seboreica, am aceasta boala de 2 luni am fost la dermatolog si mi-a prescris ketoconazol (comprimate) odata pe zi timp de 20 de zile(am facut reactii adverse dupa a 6-a pastila) bioderma node k de 2 ori pe saptamana si cicabio lotiune de 2 ori pe zi si aerius 1 pastila seara pt. prurit, nu a dat nici un rezultat sa mai agravat un pic am mai multe pete rosii am fost la control si mi sa spus sa nu mai iau ketoconazol si cicabio si sa ma dau de 2 ori pe zi cu fucidin crema. Crema da rezultate bune pe perioade scurte peste noapte (in somn) ma umplu iar de scaume albe-galbui iar daca le dau jos secreta un lichid lipicios( fara sa curga sange) si roseata reapare. Mi se unge parul foarte repede trebuie sa ma spal pe cap odata la 2 zile imi puteti recomanda un tratament mai eficient va rog? PS: in zonele afectate de pe scalp nu imi pica parul.
1 comentarii
0
27-05-2010, ora 23:27
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hy!

Armin, documentaţi-vă cu privire la proprietăţile curative ale sistemului de îngrijire Blue Cap şi, dacă vă este pe plac, încercaţi să vi-l achiziţionaţi.
Şamponul Blue Cap, de exemplu, alături de celelalte produse Blue Cap: spray, cremă, gel de duş şi capsule, face parte dintr-o gama de produse destinate igienei, întreţinerii şi tratării pielii afectate de: psoriazis, seboree, dermatită seboreică şi atopică, mătreaţă, lichen plan, pithiriazis, ichtioză şi alte condiţii medicale dermatologice, care se manifestă şi prin descuamări, mâncărimi, iritaţii sau înroşirea pielii capului şi nu numai.
Mai multe detalii puteţi găsi pe internet. Spor la reserch :-)


Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Însănătoşire grabnică ;)

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: