Dereglare hormonala sau sarcina?

03-10-2011
AnneMarie777
Nu este medic/terapeut
AnneMarie777
Buna ziua,

Am 24 de ani, de 5 ani folosesc anticonceptionale Yasmine si nu am avut nici o prob sau tulburare menstruala pana de curand. In august dupa menstra normala la 2 saptamani am avut din nou menstruatie. Am oprit atunci contraceptivele pt 7 zile incepand un nou blister pe 31 august. Ca mai apoi la nici o saptamana sa am iar scurgeri nu f abundente dar timp de cateva zile. Nu am mai oprit administrarea lor de aceasta data.si am continuat administrarea. la sfarsitul perioadei nu am avut parte de sangerare menstruala nici pana acum. in aceasta perioada am avut contact sexual neprotejat. Am facut mai multe teste de sarcina ce au iesit negative. tin sa mentionez ca nu prezint simptome specifice SPM dar nici sarcinii. puteti sa mi spuneti cand pot relua tratamentul cu anticonceptionale si care sunt sansele sa fie o sarcina excluzand visita la un ginecolog. De asemenea as dori sa mi recomdati cateva cabinete medicale din bucuresti sau timisoara.
Multumesc anticipat,
O zi frumoasa
3 comentarii
0
03-10-2011, ora 12:29
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
E posibil sa ai o dereglare hormonala, aceste pastile contraceptive pot da multe alte probleme pe care multe dintre noi le ignoram, mai ales daca nu faci acele pauze de o luna o data la 6 luni. De obicei testele de sarcina sunt corecte, foarte rar se intampla sa dea un rezultat gresit, asta daca nu cumva sunt facute prea devreme, de obicei trebuie sa treaca minim 2 saptamani de la contactul sexual neprotejat si momentul efectuarii testului. Din postul tau am vazut ca nu doresti o vizita la ginecolog insa aceasta este cea mai indicata. Oricum orice femeie trebuie sa mearga la ginecolog o data pe an ( cel putin) chiar daca are probleme sau nu, si totodata anual sa se faca ecografii si testul Pap.
0
03-10-2011, ora 16:58
mihaelaberea
Nu este medic/terapeut
mihaelaberea
Din fericire, totul e in regula. Am fost si la medic cu 2 luni in urma, am facut si Papanicolau si eco.Merci oricum de sfaturi!
0
03-10-2011, ora 16:59
mihaelaberea
Nu este medic/terapeut
mihaelaberea
Scuze, am gresit postand aici raspunsul, voiam sa scriu in alt post.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modificări la nivelul sistemului reproducător la sugarii hrăniți cu formule pe bază de soia
  • Semne de dezechilibru hormonal
  • Ce este o dereglare hormonală?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •