Depresie si iar depresie

27-11-2015
arriana808
Nu este medic/terapeut
arriana808
Hmmm citesc forumul de foarte mult timp, va cunosc deja pe toti :)Il citesc pentru ca ma regasesc in unele postari...nu sunt o persoana echilibrata, sunt un haos, acum vreau ceva, apoi altceva...acum am depresie, apoi pot intra f repede intr-o stare euforica si scurte evadari din propria viata ;).Suntem oameni, unii dintre noi ne luptam cu atatea probleme...traim intr-o societate bolnava, cum am putea sa ne mentinem un psihic sanatos?? Meditatia e importanta pentru ca optimismul trebuie invatat...dar cati dintre noi avem timp ??prea putini, traim pe fuga. E atata nebunie intre noi toti, cred ca daca am face toti vizite la psihiatru n-ar scapa prea multi fara 'tratament' si pun tratamentul intre ghilimele pentru ca personal cred ca tratamentul sta in noi(bineinteles, nu ma refer la schizofrenici, bipolari etc.), medicamentele au atatea efecte secundare, uneori mai rele decat simptomele initiale ale depresiei. Nu stiu daca vreau sa ajung undeva cu topicul asta, am simtit doar nevoia sa scriu si poate sa aud pareri de la voi, cei care inca nu ati obosit atat de tare, cum reusiti sa va schimbati starea, cum va controlati propria gandire ? Daca cititi...ce cititi?
2 comentarii
0
27-11-2015, ora 17:28
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Poate ai ciclotimie... Cine stie...
Poti sa faci terapie prin lectura. Citeste beletristica, citeste ce carti iti plac tie.
0
29-11-2015, ora 08:39
arriana808
Nu este medic/terapeut
arriana808
Am citit despre ciclotimie, nu cred ca am asa ceva pentru ca starile mele nu sunt atat de intense(mai ales dispozitia euforica, poate euforie e mult spus). Oricum nu vreau sa-mi pun singura vreun diagnostic atat timp cat sunt ok; nu stiu daca terapia prin lectura(citesc doar psihologie, dezvoltare personala)functioneaza la mine sau faptul ca incep sa inteleg niste lucruri de baza pe care, pana nu demult, nu le intelegeam ;e un proces de maturizare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul