De la un cos la o coaja care nu mai dispare

07-01-2007
Sebas
Nu este medic/terapeut
Sebas
De o saptamana nu mai reusesc sa scap de niste bube(coaja) care mi-au aparut. Nu pot sa zic ca sunt de la un simplu cos, pentru ca de cand m-am si racit mi-a aparut si in zona nasului... eu cred ca oriunde m-as irita mi-ar aparea astfel de coaja pe care nu se vindeca. Inainte cand imi aparea un cos, coaja se facea sub alta forma...si se vindeca mult mai repede. Coaja este galbuie, tare si daca o rup ma pisca foarte tare pielea ca si cum ar fi o arsura. Am fost si la farmacie si mi-a dat o crema care scrie ca se foloseste pentru herpes. Eu nu stiu ce sa mai fac...sa pun creme sa las asa.
3 comentarii
0
21-01-2008, ora 00:00
Tigger
Nu este medic/terapeut
Tigger
Salut Sebas !, vad ca nu ti-au raspuns inca nici tie, problema e ca exact in aceasi situatie ma aflu si eu, insa daca nu pun nimic pe ele mie mi se extind, pot sa spun ca pielea capului mie plina si la genunchiul stang am una cat co moneda de 50bani, si imi incep sa iasa sin zona pubiana ! Sunt disperat !!!!!
0
21-01-2008, ora 00:00
Sebas
Nu este medic/terapeut
Sebas
Eu am scapat. Am fost la urgenta si mi-a prescris doctorul un fel de unguent si antibiotic pt piele. Ce am facut eu si nu trebuia a fost chestia ca puneam mana si pe urma nu ma spalam pe mana...si asa s-a extins in mai multe locuri. Ce iti recomand e sa te duci la dermatolog sau la medicul de familie sa vada despre ce este vorba si sa nu mai stai asa.
0
21-01-2008, ora 00:00
Tigger
Nu este medic/terapeut
Tigger
Mersi mult de sfat, am sa merg, dar problema e ca am fost si tot asa ceva antibiotice cu ceva unguente mi-u dat care nu preau au avut efect. Mersi inca odata !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  • Coșuri pe fese - cauze și tratament
  •