De ce nu ramin insarcinata

15-12-2008
ValentinaS
Nu este medic/terapeut
ValentinaS
Buna ziua,
am si eu o intrebare pentru dumneavoastra,
pe data de 20.10.2008 am pierdut o sarcina de 6 luni si 2 saptamini cu toate ca mi-am facut toate analizele necesare care erau ok si nenumarate ecografe. Cu cca. 1 saptamina inainte de aceasta data am fost internata de urgenta deoarece la un control obisnuit medicul ginecolog a observat ca sunt dilatata (n-am avut nici cel mai semn sa-mi dau seama de acest fapt, nici o durere, nimic, nimic). Am fost tinuta sub observatie in spital, unde mi s-a administrat un intreg tratamen pentru mentinere, inclusiv mi s-au efectuat ecografe. Brusc dupa citeva zile m-am dilatat complet pentru nastere. Am fost dusa in sala de nastere unde mi s-a facut ecograf si s-a constat ca bebeul din mine este decedat de cca 2 zile, spun 2 zile deoare inainte de aceste zile mi s-a facut ecograf si eram ambii in regula. Medicul mi-a rupt apele dupa care am nascut pur si simplu natural copilul de care trebuia sa ma bucur. Si in momentul de fata sunt foarte trista pentru tot ce s-a intimplat cu toate ca sotul meu a fost si este linga mine in continuare.
Problema este ca dupa aceasta perioada grea m-am mobilizat psihic si mi-am dorit sa ramin din nou insarcinata, binenteles dupa ce mi-a venit primul ciclu. Cu toate eforturile depuse pina in prezent n-am ramas insarcinata. Faptul ca nu ramin din nou insarcinata ma ingrijoreaza.
Va rog sa-mi dati citeva sfaturi in problema mea, mentionez ca am 29 ani, n-am mai fost insarcinata si nici n-am facut avorturi.
Va multumesc anticipat.
1 comentarii
0
15-12-2008, ora 19:10
dr_vas
Nu este medic/terapeut
dr_vas
buna Valentina...
mergi impreuna cu sotul la un cabinet de planificare familiara...ei va vor oferi consilierea corecta. Principalul e sa nu pierzi increderea.
Ar fi utile urmatoarele teste de laborator:
-glicemie
-hemoleucograma
-teste imunologice - HIV, Hepatite B, C, Rubeola
-serologie pt sifilis-RBW
-examen toxicologic urinar
-test Kleihauer
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul